Grafik Ayarlarının Aynı Olduğuna Emin Misiniz ? İnternetten kendi Sisteminizin Testine Bakın Eğer Daha Az FPS Alıyosanız Sıkıntı Vardır.İşlemciniz Nedir ?denedim yine aynı sorun. csgoda 50 100 fps fark var.
yok csgo içinde geçerli bu tum beraber oynayabilidğimiz oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı kendisinin %30nu kulalnıyor bundan kaynaklı olabilirmiMinecraft tarzı oyunlar biraz da işlemci ağırlıklıdır. Zaten havaya baktığınız zaman otomatik 200fps artıyor. Belki de öyle hesap ederek söylediler.
r5 2600xGrafik Ayarlarının Aynı Olduğuna Emin Misiniz ? İnternetten kendi Sisteminizin Testine Bakın Eğer Daha Az FPS Alıyosanız Sıkıntı Vardır.İşlemciniz Nedir ?
csgoda 200 fpsAAA bir oyunn oynayıp sonuçları söylebilirmisiniz? minecraft tarzı bir oyunda tam gücünü görememen gayet normal.
FPS sınırlama açıktır MC de 300e sabittir arkadaşlarınıza söyleyin onlarda açsın bilgisayarlarını yoruyolar boş
power Mı Darboğaz Yapıyor Acabayok csgo içinde geçerli bu tum beraber oynayabilidğimiz oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı kendisinin %30nu kulalnıyor bundan kaynaklı olabilirmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
r5 2600x
csgoda 200 fps
csgo AAA bir oyuun değil yalnız. AAA bir oyun deneyin.yok csgo içinde geçerli bu tum beraber oynayabilidğimiz oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı kendisinin %30nu kulalnıyor bundan kaynaklı olabilirmi
r5 2600x
csgoda 200 fps
güç ve uyku ayarlarından yüksek performans moda al driverı güncelle msaa yı kapayok csgo içinde geçerli bu tum beraber oynayabilidğimiz oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı kendisinin %30nu kulalnıyor bundan kaynaklı olabilirmi
r5 2600x
csgoda 200 fps
yok csgo içinde geçerli bu tum beraber oynayabilidğimiz oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı kendisinin %30nu kulalnıyor bundan kaynaklı olabilirmi
r5 2600x
csgoda 200 fps
Ne bozması kardeşim bir kişinin fps i düşük diyeNVIDIA'da bozdu ya![]()
şimdi pubg ye giricem bakıcam fps ye ona göre bilgi vericemBuradaki FPSlerle Kendi FPSlerinizi Karşılaştırın
Şaka yapıyorum 2-3 konuda böyle saçma cevaplar yazıyorsun özel bir günün mü ? sıkıntın mı var hayat hakkındaNe bozması kardeşim bir kişinin fps i düşük diye
bence ekran kartı kendinisini yormayıp çok az bölümünü kullanıyor benim görüşüm bucsgo AAA bir oyuun değil yalnız. AAA bir oyun deneyin.
öyle oluyor zaten. eski oyunlarda,e-sport oyunlarda az kullanır kendini ekran kartıbence ekran kartı kendinisini yormayıp çok az bölümünü kullanıyor benim görüşüm bu
ekran kartı kendisini csgo gibi oyunlarda %30 kulanıyor 200 fps alıyorum sence iyi mi? değerler?öyle oluyor zaten. eski oyunlarda,e-sport oyunlarda az kullanır kendini ekran kartı