Asus dual evo serisi bakbilirsinRtx 2060 bakıyorum net bir bütçe yok giriş seviyede en f/p orta seviyede en f/p üst seviyede enf/p rtx 2060 hangi markadır onu merak ediyorum
Sıfır sıfır Kendime sıfır arkadaşa 2. El 6500xt bak demiştim ama kampanya indirim yada hazır sistemlerde olursa diye fikir sahibi olmak için bide şu az kullanılmış yada hiç kullanılmamış kartlar var onlara bakmaya başladım sarı sitede o sebebten açtım konuyu2.el bakmıyordu en son sıfır muhtemelen adsjdwbljahdlbıuja
onun yerine rx6600 al soruna gelirsek turbox falan almadığın sürece aralarında birkaç dereceden başka fark yok hangisi ucuzsa al geç 2060'da gigabyte eagle serisi sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam ona bir tık daha dikkat etRtx 2060 bakıyorum net bir bütçe yok giriş seviyede en f/p orta seviyede en f/p üst seviyede enf/p rtx 2060 hangi markadır onu merak ediyorum
gigabaytlarda genelde her modelde sorunlu asus dual falan bak rx 6600 daha mantıklı tabii ki amaonun yerine rx6600 al soruna gelirsek turbox falan almadığın sürece aralarında birkaç dereceden başka fark yok hangisi ucuzsa al geç 2060'da gigabyte eagle serisi sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam ona bir tık daha dikkat et
NedenRTX alma
3.5 a rx6600 al knk tanıdğım satıyor ne zotacı motacı taş gibi xfxSarı siteyede bakmaya başladım 12gb zotac 2060 5k idi