Neler Yeni

RTX 2060 ile beklediğim performansı alamamak?

CaNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Çavdar
Ryzen 7 2700x yardımıyla CS:GO oyununda 200 FPS alıyorum herşeyi düşük seviyede görüntü ayarı 4:3 te en sonda ama bu fps rtx 2060 göre düşük değil mi diğer oyunlarda baktım diğerlerindede youtubeda izlediğim benchmark videolarına göre düşük 15-20 fps falan sıkıntı nedir ?

ShiKatana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkan Çapar
Hocam CS:GO Source motoru ile yapılmış bir oyun Half Life 2 (2003) bu motorla yapıldı yani CS:GO güncel bir oyun değil her sistem drop yiyebilir diğer oyunlar hakkında bir fikrim yok ama driverları, chipsetleri, bios güncellemelerini sık sık yapmalısınız amd sistemler en güncel sürümde tam performans verir. Sıkıntı çakma Windows'dan da olabilir sisteminizi biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen bir şeyler yapabiliriz

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hocam CS:GO Source motoru ile yapılmış bir oyun Half Life 2 (2003) bu motorla yapıldı yani CS:GO güncel bir oyun değil her sistem drop yiyebilir diğer oyunlar hakkında bir fikrim yok ama driverları, chipsetleri, bios güncellemelerini sık sık yapmalısınız amd sistemler en güncel sürümde tam performans verir. Sıkıntı çakma Windows'dan da olabilir sisteminizi biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen bir şeyler yapabiliriz
Bu yıl içinde source 2 motoruna geçileceği söyleniyor Umarım doğrudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe Dursun
ryzen 5 3600 alsaydın 400 fps alacaktın, bende yüksek fps alamadığıma şaşırıyorum 1 ve 2. nesil işlemciler ne yazıkki bu tür oyunlarda yüksek fps vermeye yetmiyor birde görev yöneticisinden oyunun önceliğini yüksek yapın rtx 2060'ı csgo testlerine bakıp yanılarak almamışsınızdır umarım kart tek başına 400-600 fps vermez tabikide sen RTX 2080 Ti ile de csgoda 600 fps alabilirsin RTX 2060'la da csgoda 600 fps alabilirsin çünkü csgo gibi bir oyunda ekran kartı kullanımı çoğu zaman %30-40 falandır (en azından benim gördüğüm kadarı ile) ama işlemcin iyi olursa yani bi r9 yada i9 falan takarsan ekran kartı kullanımı doğal olarak artacaktır üstüne birce işlemciyi overclock yaparsan belki %50-60 seviyelerine ulaşabilir ve fps'de artar hiç benchmark testlerinde kullanılan işlemcilere dikkat etmiyormusun? r7 2700x güçlü bir işlemci olsa bile fps değerin yüksek olunca işlemcinin gpu'yu daha fazla beslemesine gerek duymuyor ama regedit ayarlarından işlemciler ile ilgili ayarlar yaparsan falan belki düzelir ama bilmiyorsan dokunma bence bu şunun gibidir i3 ile RTX 2080 Ti kullanmak. ben TF2'de 200-300 fps alıyorum ilk r7 1700'ü taktığım zaman tf2'de 400-500 fps almıştım ama şimdi alamıyorum source oyun motoru işlemciyi doğru düzgün kullanmıyor ne yazıkki

Top Bottom