Rtx 2060 İle Mining Nasıl Olur?

Afterburner görüntüsünü atar mısın

Aygıt stabil değil overclock ayarlarını düşürün gibi bir şey diyor. Yani karta hangi değerleri verdiyseniz o değerler kartta stabil olmamış.

Yaptığınız değerleri atın oma göre düzenleyelim OC ayarlarını.
IMG_20211030_212457.jpg

Değerler böyle baskan videodaki gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Afterburner görüntüsünü atar mısın
Attım

kanka ayarlarımız bire bir aynı hata neden oldu anlamıyorum.arkadasın dediğini dene bakalım. farklı miner aracıyla deneyedebilirsin
Her kartın bellek kalitesi aynı değil. +1100 kaliteli belleğe sahip olmayan kartlarda sorun çıkarabilecek yüksek bir değer.

@charybdis @Kartal34 memory clock +900e cektim power limit te en son düşükte dediğin gibi yaptım hata gitti ama 29 mh ile kazıyor. Resim ekte..
IMG_20211030_213210.jpg

Her kartın bellek kalitesi aynı değil. +1100 kaliteli belleğe sahip olmayan kartlarda sorun çıkarabilecek yüksek bir değer.
dogru ,msi ventus hynix chipsetle 1150 ye kadar zorluyodum20 gün kadar yapıp satmıştım

@charybdis @Kartal34 memory clock +900e cektim power limit te en son düşükte dediğin gibi yaptım hata gitti ama 29 mh ile kazıyor. Resim ekte..
Alıntıyı görüntüle
30 civarı senin için güzel bi değer ama watt biraz daha düşebilir belki. mem clocku yavas yavas artırabilirsin hata almayana kadar

windforce 2.0 mı kartın benimki de aynısı

ona göre ayar çekicem

+950 dene bir de. Bir sorun çıkmazsa 30MH larda kazım yaparsın.

Hatta istersen +1000 de dene. Ama o biraz zorlayabilir kartı.
Ayenn öyle oldu baskan 30 mh sorunsuz çalışıyor şuan bunun vereceği kazanca baktım eksilerde gösteriyor beni 🤦🤦😂😂

windforce 2.0 mı kartın benimki de aynısı

ona göre ayar çekicem
Gigabyte rtx 2060 baskan

Ayenn öyle oldu baskan 30 mh sorunsuz çalışıyor şuan bunun vereceği kazanca baktım eksilerde gösteriyor beni 🤦🤦😂😂

Gigabyte rtx 2060 baskan
Aynı kart bende de var dostum. CC yi 1200 e sabitleyip +1200 mm verdim. PL 72 de fan speed ise 60 da. Kart 56 derece 85 watt 30 MH/s stabil kazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,419
Üyeler
187,040
Son üye
emirr4r
Geri