RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

5600 XT ne kadar götürür?
Aslında 14 GBPS hali ile şuan oyunlarda benzer FPS verseler bile 2060'ın DLSS 2.0 ve OC potansiyeli artısı var yani diyelim ki 10 yıl sonra RTX 2060, GTX 750 gibi bir kart oldu dersek yani ucu ucuna güncel oyunlar için yeten tabi OC'lu ve DLSS desteğinin hayla olduğu bir azmanda olursa 5600 XT herhalde 7-8 yıl falan bence ama DLSS'in nerelere varacağı belli olmaz sonuçta 2 kat hatta daha fazla FPS alabiliyorsun daha iyi kalitede. :D tabi zamana bağlı eğer NVIDIA DLSS'i geliştirirse çoook uzun yıllar tabi oyun yapımcılarına da bağlı 2060 kullanıp 2080 performasnı almak gibi bir şey yani. :D

en az 10 sene götürür hemde grafikte kayıp olmadan.Herşeyi ultraya alırsın ilk 3-4 sene 60 fps in altına kolay koaly inmezsin sonra sadece shadow ayarlarını düşürürsün.Sonra shader veya grass quality düşürürsün yavaş yavaş fakat görüntüde bir şey fark etmezsin.Yani bu verdiğim tamamen bir örnekti bunu yıllandıkça kendine göre ayarlarsın.Bütün ayarların ultra olmasına gerek yok yarısı boş ayar zaten :) için rahat söylediğin sistemi toplayabilirsin.

5 yıl low ayalarda 60 FPS garanti gibi gözüküyor DLSS olsaydı medium'u görürdün.

3060 baya kabarık olur fiyatı. 2060 yerine, paranız var ise RX 5700 alabilirsiniz VRAM avantajı ve RTX 2060S'i geçmesi sebebinden dolayı.
2060s uperi geçiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gtx 1660 super+i5 9400f ne kadar gider
1660 super yine iyi ama 9400F şuan AC gibi oyunlarda bile sorun çıkarıyor yani oyun perofmrnası R5 2600 gibi hatta daha az bile olabiliyor. :D

en az 10 sene götürür hemde grafikte kayıp olmadan.Herşeyi ultraya alırsın ilk 3-4 sene 60 fps in altına kolay koaly inmezsin sonra sadece shadow ayarlarını düşürürsün.Sonra shader veya grass quality düşürürsün yavaş yavaş fakat görüntüde bir şey fark etmezsin.Yani bu verdiğim tamamen bir örnekti bunu yıllandıkça kendine göre ayarlarsın.Bütün ayarların ultra olmasına gerek yok yarısı boş ayar zaten :) için rahat söylediğin sistemi toplayabilirsin.
Eyvallah sagol ilk pc im olucak konsoldan geçicem almışken iyi bişey alım diyorum beni uzun yıllar götürmesini istiyorum

Evet çoğu oyunda geçiyor.
1 yıllık test derdim ama zaten bazı oyunlarda geçmesi normal hatta RTX 2060'ın bile 5700 XT performansı verdiği hatta yer yer geçtiği testler bile var bu arada eskiden arada sadece şu 20 dolar varsa daha iyi perofmrans + RTX + DLSS + nvenc + driver + OC ile %10 civarı artış ve sadece %60 fan ayarı için verilirdi bence yani fiyatı çok pahallıymış neyse işte ortalama olarak AMD tabanlılar haricinde 2060s uper yine %10 civarı iyi sayılır hatta nvıdıa tabanlılarda %20'lere çıkıyor. :d ve güncel driver önemli.

2060 super OC editionlar 2070 perofmransında ama DX 12 perofmansı 2060s uperde daha yüksek ilerde güncellemelr ile artar artık çünkü 2070 daha eski.
untitled-1.png

2060'ın 5700 XT seviyesine uçuyor dediklerim bu.
ace-combat-7-1920-1080.png

Yani NVIDIA tabanlı oyunlarda genellikle rekabetçi oyunlar olur bunlar 2060'ın 5700 XT seviyesine geldiği testler var. :D
aynı BF 5 gibi

Eyvallah sagol ilk PC im olucak konsoldan geçicem almışken iyi bişey alım diyorum beni uzun yıllar götürmesini istiyorum
Bendede rx 5600xt var emin ol en az 6-7 senesi var kartlarımızın kafan rahat olsun şimdiden de hayırlı olsun ^^

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri