RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

Evet çoğu oyunda geçiyor.

Videoyu izledim çoğu oyun dediğin sadece 3 oyunda geçiyor. Galiba videonun sadece başını izlemişssin..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PP'yi önceki exy (s) olan cici örtülü adam yap. :O

Tamam.

PP'yi önceki exy (s) olan cici örtülü adam yap. :O

Hocam RTX kartlar çok iyi OC oluyor demişssiniz. En fazla kaç çekirdek hızı ve bellek hızı arttırabiliriz? Kaç FPS fark yapar?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Videoyu izledim çoğu oyun dediğin sadece 3 oyunda geçiyor. Galiba videonun sadece başını izlemişssin..

Tamam.

Hocam RTX kartlar çok iyi OC oluyor demişssiniz. En fazla kaç çekirdek hızı ve bellek hızı arttırabiliriz? Kaç FPS fark yapar?
Yo RTX karltarın OC potansiyelinden değil AMD kartların OC potansiyeli sorunlu. :D yoksa en iyi OC olan kartlar 1650/1650 super/1060/1660 gibi kartlar. :D bu arada referans modelde %60 fan ayarında extreme stabil OC yapınca %10 civarı FPS artışı var yani 2060s uperde.

@Yusuf Yıldırım Dostum RTX 2060 güçlü bir kart seni uzun bir süre götürür fakat tercih edeceğin modele bağlı diyebilirim. Malzeme kalitesi ve soğutma kalitesi başarısız bir kart alırsan sıkıntı çıkarabilir uzun vadede de kaliteli soğutmaya sahip bir model almanı öneriyorum hangi modeli almayı düşünüyorsun?

@Yusuf Yıldırım Dostum RTX 2060 güçlü bir kart seni uzun bir süre götürür fakat tercih edeceğin modele bağlı diyebilirim. Malzeme kalitesi ve soğutma kalitesi başarısız bir kart alırsan sıkıntı çıkarabilir uzun vadede de kaliteli soğutmaya sahip bir model almanı öneriyorum hangi modeli almayı düşünüyorsun?
palit , inno3d ,galax gibi fp ekran kartları

palit , inno3d ,galax gibi fp ekran kartları
Bende senin gibi o kartları almayı düşünüyordum fakat uzun vadede sıcaklık değerleri sıkıntı gibi geldi bana malzeme kalitesi de çok kötü zaten 77-80 derecelerde geziyor o kartlar o yüzden şimdilik vazgeçip MSI RX 5600XT Gaming X gibi premium bir modele yönelmeyi tercih ettim. RTX 2060'ın kaliteli malzeme ve soğutmaya sahip kartları çok çok pahalı.

Bende senin gibi o kartları almayı düşünüyordum fakat uzun vadede sıcaklık değerleri sıkıntı gibi geldi bana malzeme kalitesi de çok kötü zaten 77-80 derecelerde geziyor o kartlar o yüzden şimdilik vazgeçip MSI RX 5600XT Gaming X gibi premium bir modele yönelmeyi tercih ettim. RTX 2060'ın kaliteli malzeme ve soğutmaya sahip kartları çok çok pahalı.
Bunlar iyi markalar sıkıntı çıkarmaz

RYZEN 3600 +RTX 2060 Almayı planlıyorum bu ikili , beni low ayarlarda kaç sene götürür.
ben gt 630 la artık oynayabileceğim en yüksekte oynamaya çalışıyorum 8 senedir kullanıyorum daha yeni yeni fanı bozulmaya başladı :D tahminimce seni bi 10 sene orta ve orta-yüksek de götürür

evet haklısın zaten benim için ndvia veya amd fark yok hangisi daha iyi ise onu alırım abdullah abinin sistemini beklicem 5600xt gelirse onu alırım ama bence 2060 gelicek gibi zaten abdullah abi kaliteli marka kullanıyor

ben gt 630 la artık oynayabileceğim en yüksekte oynamaya çalışıyorum 8 senedir kullanıyorum daha yeni yeni fanı bozulmaya başladı :D tahminimce seni bi 10 sene orta ve orta-yüksek de götürür
sagol teşekkürler

En az bi 27-28 senesi var ultra über maksimum Dehsetengiz ayarlarda. Ayarlari bi tik dusurursen 38-39 sene daha goturur.

Galax 2060 iyi bir kart yalnız her konuda ve sırf marka olunca iyi olmuyor mesela o gaming X bellekleri 80 dereceye yakın diye biliyorum ve gidip de öyle yüksek model olsun diye düşük model kart almaya gerek yok yani sırf gaming X diye 2060 yerine 5600 XT almak çok çok çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,625
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri