RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

Pardon nasıl saçma olabiliyor siz o kartlarla kaç derecede oyun oynamayı düşünüyorsunuz ki kasanızın hava sirkülasyonu istediği kadar iyi olsun o kartlarda alabileceğiniz en iyimser sıcaklık değerleri 75 zaten. Gaming X, Asus Rog gibi modellerin pahalı olma sebebi zaten soğutması ve malzeme kalitesi arada tabi fark olucak.
ya burda fanboyluk yapmaya gerek yok hangisi kaliteli ve fp ise onu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS desteği artarsa rahat 10 yılı var. :D
nedir knk bu dsll destegi herkes konuşuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
  • İnanılmaz
ya burda fanboyluk yapmaya gerek yok hangisi kaliteli ve fp ise onu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nedir knk bu dsll destegi herkes konuşuyor
F/P demek ucuz ürünü almak demek değildir. Minimum paraya en kaliteli ürünü almaktır. Siz gidip Palit alırsanız o F/P olmuş olmuyor. Arka plakası bile olmayan bir kartı sırf RTX 2060 diye almak mantıklı bir seçim mi sizce?

e
F/P demek ucuz ürünü almak demek değildir. Minimum paraya en kaliteli ürünü almaktır. Siz gidip Palit alırsanız o F/P olmuş olmuyor. Arka plakası bile olmayan bir kartı sırf RTX 2060 diye almak mantıklı bir seçim mi sizce?
evet mantıklı bir seçim

• Beğen
Aslında 14 GBPS hali ile şuan oyunlarda benzer FPS verseler bile 2060'ın DLSS 2.0 ve OC potansiyeli artısı var yani diyelim ki 10 yıl sonra RTX 2060, GTX 750 gibi bir kart oldu dersek yani ucu ucuna güncel oyunlar için yeten tabi OC'lu ve DLSS desteğinin hayla olduğu bir azmanda olursa 5600 XT herhalde 7-8 yıl falan bence ama DLSS'in nerelere varacağı belli olmaz sonuçta 2 kat hatta daha fazla FPS alabiliyorsun daha iyi kalitede. :D tabi zamana bağlı eğer NVIDIA DLSS'i geliştirirse çoook uzun yıllar tabi oyun yapımcılarına da bağlı 2060 kullanıp 2080 performasnı almak gibi bir şey yani. :D
Zaten bı 8 yıl kullanmak istiyorum en az

Pardon nasıl saçma olabiliyor siz o kartlarla kaç derecede oyun oynamayı düşünüyorsunuz ki kasanızın hava sirkülasyonu istediği kadar iyi olsun o kartlarda alabileceğiniz en iyimser sıcaklık değerleri 75 zaten. Gaming X, Asus Rog gibi modellerin pahalı olma sebebi zaten soğutması ve malzeme kalitesi arada tabi fark olucak.
Gidip sırf gaming X yazıyor diye RTX, DLSS 2.0 filan bulundurmayan OC ile %10 civarı perofmrans artışı yaşamayan ve yazılım konusunda da yine bir NVIDIA olmayan kartı almak yerine galaxı almak daha mantıklı ve ısınmasıyla alakası yok yani garantisi tabi ki sonsuz olmayacak ama termal macunun bir ömrü var bu bitmedikçe transistör ömrü konusunda bir sıkıntı olma olasılığı düşük mesela ben oem ve pasif soğutmalı macunu hiç değiştirilmemiş geforce 6200'ü 13-14 yıl filan kullandım.
.
ısı değeri gaming X kadar

EDİT: bu arada galax işçiliği kötü değil mesela en kaliteli 2070 super modellerinden biri onda ve palit desen zaten jetstream der susarım. :) bu modelleri de kötü değil ve ısınmıyor.

Gidip sırf gaming X yazıyor diye RTX, DLSS 2.0 filan bulundurmayan OC ile %10 civarı perofmrans artışı yaşamayan ve yazılım konusunda da yine bir NVIDIA olan kartı almak yerine galaxı almak daha mantıklı ve ısınmasıyla alakası yok yani garantisi tabi ki sonsuz olmayacak ama termal macunun bir ömrü var bu bitmedikçe transistör ömrü konusunda bir sıkıntı olma olasılığı düşük mesela ben oem ve pasif soğutmalı macunu hiç değiştirilmemiş geforce 6200'ü 13-14 yıl filan kullandım.
.
kullanıma baglı ben malımın kıymetini bilen birisiyim teknolojik alet aldıgımda 10 yıl rahatım ama inşallah bozulmaz

• Beğen
e

evet mantıklı bir seçim
Gidip sırf gaming X yazıyor diye RTX, DLSS 2.0 filan bulundurmayan OC ile %10 civarı perofmrans artışı yaşamayan ve yazılım konusunda da yine bir NVIDIA olan kartı almak yerine galaxı almak daha mantıklı ve ısınmasıyla alakası yok yani garantisi tabi ki sonsuz olmayacak ama termal macunun bir ömrü var bu bitmedikçe transistör ömrü konusunda bir sıkıntı olma olasılığı düşük mesela ben oem ve pasif soğutmalı macunu hiç değiştirilmemiş geforce 6200'ü 13-14 yıl filan kullandım.
.

Bu forumda ne kadar değişik çoluk çocuk var ya. Okuduğunu anlamaya aciz herkes. Adam hala NVIDA-AMD kavgası yapıyor benle. Ben onu al bunu alma demedim. Alıcaksan seçeneklerin arasında en kalitelisini seçmesi için tavsiye verdim. Uzun ömürlü olması açısından söylüyorum 16 yaşında ki çocuk kitap okumadığı için anlayamıyor tabi okuduğunu anlamak yok çünkü. Ama BU KART BENİ KAÇ YIL GÖTÜRÜR YA diye sormasını biliyor. Git Palit felan al hemen arka plakası olmayan, Soğutması leş olan plastik gigabyte kartı al 25 yıl kullanırsın eminim. Şunları engelleyelim de konuların altında görüp sinirim tepeme çıkmasın daha fazla. :D

Bu forumda ne kadar değişik çoluk çocuk var ya. Okuduğunu anlamaya aciz herkes. Adam hala NVIDA-AMD kavgası yapıyor benle. Ben onu al bunu alma demedim. Alıcaksan seçeneklerin arasında en kalitelisini seçmesi için tavsiye verdim. Uzun ömürlü olması açısından söylüyorum 16 yaşında ki çocuk kitap okumadığı için anlayamıyor tabi okuduğunu anlamak yok çünkü. Ama BU KART BENİ KAÇ YIL GÖTÜRÜR YA diye sormasını biliyor. Git Palit felan al hemen arka plakası olmayan, Soğutması leş olan plastik Gigabyte kartı al 25 yıl kullanırsın eminim :D
biraz bilseydin palit gibi markalar senden benden daha yaşlı markalar

• Beğen
Bu forumda ne kadar değişik çoluk çocuk var ya. Okuduğunu anlamaya aciz herkes. Adam hala NVIDA-AMD kavgası yapıyor benle. Ben onu al bunu alma demedim. Alıcaksan seçeneklerin arasında en kalitelisini seçmesi için tavsiye verdim. Uzun ömürlü olması açısından söylüyorum 16 yaşında ki çocuk kitap okumadığı için anlayamıyor tabi okuduğunu anlamak yok çünkü. Ama BU KART BENİ KAÇ YIL GÖTÜRÜR YA diye sormasını biliyor. Git Palit felan al hemen arka plakası olmayan, Soğutması leş olan plastik Gigabyte kartı al 25 yıl kullanırsın eminim :D
aynen soğutması o kadar leş ki galaxın 70 derecede çalışıyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: referans modeller bile &60 fan ayarında extreme OC ediliyor ve madem her şey model tamam o zaman 5600 XT pulse yerine 1660 super gaming X alalım ne de olsa daha kaliteli model. :)

aynen soğutması o kadar leş ki galaxın 70 derecede çalışıyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: referans modeller bile &60 fan ayarında extreme OC ediliyor ve madem her şey model tamam o zaman 5600 XT pulse yerine 1660 super gaming X alalım ne de olsa daha kaliteli model. :)
aynen haklısın bukadar marka takıntılı olmayın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih