RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

haci niye olsun ki 2010 da 5770 vardı bizim arkadaşta hala canavar gibi kart
haklısın aslında oyunlarda bizim ne istedigimize baglı kartlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS gelişirse DLSS destekli oyunda en az 60 FPS alırsın. :D
rtx 2060 almaya karar verdim çok sagolun ilk pc im olucak şuan çocuk gibi mutluyum alırken yine sizde danışırım burda sagolun

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Evet minikler 2900 TL verip arka plakası olmayan plastik RTX 2060'ları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çünkü en akıllısı sizsiniz bu dünyada. 1 ay sonra kartım çok ısınıyor yaa diye gelip burda yardım dilenirsiniz artık.

• Hahaha
haklısın aslında oyunlarda bizim ne istedigimize baglı kartlar

rtx 2060 almaya karar verdim çok sagolun ilk PC im olucak şuan çocuk gibi mutluyum alırken yine sizde danışırım burda sagolun
Hazır sistemlerde var aslında galax model şuan 6K civarı ama hangileri olduğunu tam hatırlamıyorum E3 var bir de 2.5'lu bir şey iyi parçalarla. :D

Evet minikler 2900 TL verip arka plakası olmayan plastik RTX 2060'ları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çünkü en akıllısı sizsiniz bu dünyada. 1 ay sonra kartım çok ısınıyor yaa diye gelip burda yardım dilenirsiniz artık.
aynen ya arka plakası yok (!) :ROFLMAO: 700 derecede çalışmış üstelik bir 0 koymayı unutmuşlar :D iyi kasa olsa 65'lerde gezer herhalde.

1.2060 alma 2060super almalısın.
2.fps istiyorsan amd tarafına bak. Ki 5700xt den aşağı kurtarmaz o da pahalı biraz.Kısaca 2060super almalısın.

• Beğen
Tamam da şuan güncel oyunları oynatıyor mu?

Ama ennnnn düşükte
yoo 4K maximum ayar testi var DLSS kapalıyken 30 FPS altında bile alıyor açınca 70 FPS üstü. :D videosunu attım ya. :d bu arada DLSS açan kişiler genelde zaten max ayarda açar ama kaliteli de iyileştiriyor diye biliyorum yani düşük ayarda DLSS var mı o da bir soru başka modeları da var perofmrance mod ya da quitally vs.

Ya umarım şu dlss falan donanımla ilgili değildir de AMD'de buna benzer bir şey yapar.
Gerçi bana farketmez 5 6 yıl sonra zaten üniversite kazanırsam inşAllah orada olurum oyunla falan işim olmaz.

• Beğen
Ya umarım şu dlss falan donanımla ilgili değildir de AMD'de buna benzer bir şey yapar.
Gerçi bana farketmez 5 6 yıl sonra zaten üniversite kazanırsam inşAllah orada olurum oyunla falan işim olmaz.
DLSS tensör çekirdekleri ile alakalı yani NVIDIA'nın RTX'inin RT ile alakalı olması gibi. :D bunda da tensör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,945
Üyeler
184,085
Son üye
BatuhanTmrr
Geri