overclock yaptınızmıben bu gigabyte rtx 2060 oc 6gb ekran kartına sahibim gta forza falan oynarken 78-79 derece oluyor youtubedaki testlerde 60 derece falan ve kart 70 derece ve üstüne çıkınca şöyle bi ses geliyor=çözümü varmıdır lütfen yardımcı olun kasamı yeni temizledim tozdan kaynaklı degil
yok hiç yapmadımoverclock yaptınızmı
875 e 1955 yaptım amaBana stock değerlerini söyle yani kartın orjinal haldeki değerlerini ne yazıyor afterburner ın CTRL+F yaptığında çıkan grafiksel kısmında ?
1955 mhzye kaç mv yapayım?
Şöyle mhz ve mv var ben şimdi ctrl+f basıp alt tuşuna basılı tutup öyle yapıyorum 1950 mhz mv kaç olmalı?Hayır düşürücez onu, bide yanlış söyledim 1950MHz e bulman lazım, 1950MHz bul ona denk gelen voltaj değerini söyle.
Şöyle mhz ve mv var ben şimdi ctrl+f basıp alt tuşuna basılı tutup öyle yapıyorum 1950 mhz mv kaç olmalı?
Bende de 1650 süper vardı aynı böyleydi 70 hıza gelince bu ses geliyordu yolladım fanını değiştiler eskisinden daha iyi oldu.ben bu gigabyte rtx 2060 oc 6gb ekran kartına sahibim gta forza falan oynarken 78-79 derece oluyor youtubedaki testlerde 60 derece falan ve kart 70 derece ve üstüne çıkınca şöyle bi ses geliyor=çözümü varmıdır lütfen yardımcı olun kasamı yeni temizledim tozdan kaynaklı degil
Fan degişdikten sonra ısı azalma oldumu?Bende de 1650 süper vardı aynı böyleydi 70 hıza gelince bu ses geliyordu yolladım fanını değiştiler eskisinden daha iyi oldu.
Hayır arttı ama normal olduğunu söylediler (Yani şöyle kart 64 derecenin üstüne çıkmıyordu geldi 70 falan olmaya başladı )Fan degişdikten sonra ısı azalma oldumu?
Kesin gigabyte ekran kartınıHayır arttı ama normal olduğunu söylediler