Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
kullandım bu kartı 80 derecelere çıkıyordu
ben gigabyte da sorun olduğunu düşünüyorum sırf gigabyte olmasın diye 300 TL fazla verdim pc alırken 71 dereceye ayarlanmış ekran kartı ve hiçbir şekilde 71 i geçmiyor bende ses falanda yok ama bi garantiye yollanmalı bence sizin kartınız kronik bir sorun galiba gigabyte oc versiyonlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkçeyi katletmişim galiba, şimdi fark ettim konudan konuya atlayarak anlayamazsanız kusuruma bakmayın
rtx 2060 ventusbendede var garantiye gideince bişeyi yok demişlerdi
undervoltla alakalı bilgim tam yok kaç volt yapıcagımı bilmiyorumGigabyte'ın diğer modelleri gayet iyi, Gigabyte'ın hatası 2060 gibi bir karta böyle zayıf soğutmalı bir model yapması. Amacı ucuzluk o yüzden malzemede dandik olabiliyor fandan böyle sesler geliyor.
Hocam garantinin yapacağı bir şey yok düşüncemle yani kartın giriş segment ve diğer 2060lara göre ucuz olmasının nedeni bu.ben gigabyte da sorun olduğunu düşünüyorum sırf gigabyte olmasın diye 300 TL fazla verdim pc alırken 71 dereceye ayarlanmış ekran kartı ve hiçbir şekilde 71 i geçmiyor bende ses falanda yok ama bi garantiye yollanmalı bence sizin kartınız kronik bir sorun galiba gigabyte oc versiyonlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkçeyi katletmişim galiba, şimdi fark ettim konudan konuya atlayarak anlayamazsanız kusuruma bakmayın
undervoltla alakalı bilgim tam yok kaç volt yapıcagımı bilmiyorum
Bana stock değerlerini söyle yani kartın orjinal haldeki değerlerini ne yazıyor afterburner ın CTRL+F yaptığında çıkan grafiksel kısmında ?
1955 mhzye kaç mv yapayım?Şimdi o afterburnerdaki grafik tablosunda 1955MHz i bul ve voltaj değeri kaç ona bak.