Neler Yeni

Rtx 2060 kullananlar bakabilirmi?

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
ben gigabyte da sorun olduğunu düşünüyorum sırf gigabyte olmasın diye 300 tl fazla verdim pc alırken 71 dereceye ayarlanmış ekran kartı ve hiçbir şekilde 71 i geçmiyor bende ses falanda yok ama bi garantiye yollanmalı bence sizin kartınız kronik bir sorun galiba gigabyte oc versiyonlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkçeyi katletmişim galiba, şimdi fark ettim konudan konuya atlayarak anlayamazsanız kusuruma bakmayın

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ben gigabyte da sorun olduğunu düşünüyorum sırf gigabyte olmasın diye 300 TL fazla verdim pc alırken 71 dereceye ayarlanmış ekran kartı ve hiçbir şekilde 71 i geçmiyor bende ses falanda yok ama bi garantiye yollanmalı bence sizin kartınız kronik bir sorun galiba gigabyte oc versiyonlarda

türkçeyi katletmişim galiba, şimdi fark ettim konudan konuya atlayarak anlayamazsanız kusuruma bakmayın

Gigabyte'ın diğer modelleri gayet iyi, Gigabyte'ın hatası 2060 gibi bir karta böyle zayıf soğutmalı bir model yapması. Amacı ucuzluk o yüzden malzemede dandik olabiliyor fandan böyle sesler geliyor.

clplps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Bektaş
Gigabyte'ın birçok modelinde, özellikle de 2060'da bu sorun var kronik olarak. Coil whine ile çok karıştırılıyor. Aynı kart bende de var ve yabancı forumlarda da kart hakkında uzun süreli araştırma yapmıştım. Ses fanlardan geliyor, hatta Youtube'da birkaç video da var bununla ilgili.Fanların altına plastik bir parça koyduğun zaman fanlar ve altındaki plaka ile aralarında birkaç mm'lik boşluk oluşuyor ve ses kesiliyor.

Kasayı yan kullandığında da bu ses kesilecektir yüksek ihtimalle, çünkü ekran kartının fanlarının konumu değişmiş olacak ve sürtünme büyük oranda kesilecektir.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
ben gigabyte da sorun olduğunu düşünüyorum sırf gigabyte olmasın diye 300 TL fazla verdim pc alırken 71 dereceye ayarlanmış ekran kartı ve hiçbir şekilde 71 i geçmiyor bende ses falanda yok ama bi garantiye yollanmalı bence sizin kartınız kronik bir sorun galiba gigabyte oc versiyonlarda

Hocam garantinin yapacağı bir şey yok düşüncemle yani kartın giriş segment ve diğer 2060lara göre ucuz olmasının nedeni bu.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
undervoltla alakalı bilgim tam yok kaç volt yapıcagımı bilmiyorum

Bana stock değerlerini söyle yani kartın orjinal haldeki değerlerini ne yazıyor afterburner ın CTRL+F yaptığında çıkan grafiksel kısmında ?

Bana stock değerlerini söyle yani kartın orjinal haldeki değerlerini ne yazıyor afterburner ın CTRL+F yaptığında çıkan grafiksel kısmında ?

Ekran Görüntüsü (32).png

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,430
Üyeler
163,318