SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Arkadaşlar bildiğiniz en ucuz rtx 2060 laptop varsa atarmısınız.4 yıl boyunca oyun proje çalışma vs yapacağım.Laptoplarda işlemcinin ısınması ömrünü kısaltırmı?
bütçe 10 11 civarı en fazla 12.Bu arada illa monster olacak diye bir şey yok hocam.Güzel kaliteli olsa yeter dediğim gibi 4 yıl aktif kullanıcağım.Bütçeniz tam olarak ne kadar? Ve monster aldıktan sonraki riskleri kabul ediyormusunuz? (anakart yakma ölü piksel eksik ram kalitesiz kasa uzun vadede üzme ihtimali)
Monsterdan kalite beklemeyin hocam, zaten almak çok riskli o yüzden risk kabul edermisiniz diye sordum. Msi'ın gp serisi kasasını kullanıyor bu fiyatta en kaliteli alet yani. zaten 4 sene kullanacakmışsınız, 5600M 4 sene yeterde artar.bütçe 10 11 civarı en fazla 12.Bu arada illa monster olacak diye bir şey yok hocam.Güzel kaliteli olsa yeter dediğim gibi 4 yıl aktif kullanıcağım.
Edit: pardon hocam indirim bitmiş başka bir laptop atacağım.Monsterdan kalite beklemeyin hocam, zaten almak çok riskli o yüzden risk kabul edermisiniz diye sordum. Msi'ın gp serisi kasasını kullanıyor bu fiyatta en kaliteli alet yani. zaten 4 sene kullanacakmışsınız, 5600M 4 sene yeterde artar.
bütçe 10 11 civarı en fazla 12.Bu arada illa monster olacak diye bir şey yok hocam.Güzel kaliteli olsa yeter dediğim gibi 4 yıl aktif kullanıcağım.
bütçe 10 11 civarı en fazla 12.Bu arada illa monster olacak diye bir şey yok hocam.Güzel kaliteli olsa yeter dediğim gibi 4 yıl aktif kullanıcağım.
10750H ısınma problemi var diye biliyorum. ama fiyatına göre iyi gibi.![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
https://m.trendyol.com/dell/g515-6b...-6gb-rtx2060-15-6-144hz-windows-10-p-48298418 al bunu mis gibi kullan fiyatta çok ucuzArkadaşlar bildiğiniz en ucuz rtx 2060 laptop varsa atarmısınız.4 yıl boyunca oyun proje çalışma vs yapacağım.Laptoplarda işlemcinin ısınması ömrünü kısaltırmı?
en ucuzunu sormus10750H ısınma problemi var diye biliyorum. ama fiyatına göre iyi gibi.