rtx 2060 mı rx5600xt mi

O fiyata bu soğutma performansı çok iyi rx 5600xt alırdım
2060 80 derece diyenler var yorumda

bence aynı fiyat oldukları için rtx 2060 alın.çünkü bi ara rx 5600xt driverlerde sorun yaşıyordu,hala yaşanıyomu bilmiyorum. ama rtx 2060'da hemde rtx teklonojisi var.(ama gıgabyte rtx 2060 ısınıyo diyorlar alırsanız bunu bir düşünün.)

6gb vram yeterlimidir sizce
sığmayabilir.
Kasa çok küçük bir kasa.
6GB Vram bi 3-4 sene kadar yeterlidir zaten 4GB günümüz için yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence aynı fiyat oldukları için rtx 2060 alın.çünkü bi ara rx 5600xt driverlerde sorun yaşıyordu,hala yaşanıyomu bilmiyorum. ama rtx 2060'da hemde rtx teklonojisi var.
AMD de bu aralar driver sorunları çok yaşanmıyor 1000de 1 belki.

bence aynı fiyat oldukları için rtx 2060 alın.çünkü bi ara rx 5600xt driverlerde sorun yaşıyordu,hala yaşanıyomu bilmiyorum. ama rtx 2060'da hemde rtx teklonojisi var.
2060 Ray Tracing için pek uygun bir kart değil RT açıkken pek iyi performas alamazsınız.
Ama ''Abi ben RT'yi çok merak ediyorum. Şöyle bi kere açıyım, bi bakıyım, bi deneyim nasıl bişeymiş diye bana yeter'' diyorsanız ve uygun fiyatlı bir ekran kartı arıyorsanız 2060 güzel tercih.

Sığar

bence aynı fiyat oldukları için rtx 2060 alın.çünkü bi ara rx 5600xt driverlerde sorun yaşıyordu,hala yaşanıyomu bilmiyorum. ama rtx 2060'da hemde rtx teklonojisi var.(ama gıgabyte rtx 2060 ısınıyo diyorlar alırsanız bunu bir düşünün.)
Kanka her driveri yüklersen yaşarsın çok şükür aldığımdan beri memnunum 20.9.1 de sorun yok

dibi dibine sığar diye düşünüyorum

legends X benim bir rx 5600xt yok.keşke olsa.bu benim görüşüm degil.forumlardaki bazı insanlar yazmış sorun yaşanıyo diye.

2060 alın.Arkadaşların dediği gibi ısınma sorunu var fakat UV ile düzeltilebilir.3 4 fps kaybettirir ama bu seviyedeki kartlar için ben şahsen 3 4 fps aramam.Tabi Asus Tuf EVO soğutması gayet iyi.Ama 2060 tercih etmeniz daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri