Rtx 2060 mining yapılır mı??

babapro21

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Arkadaşlar merhaba;
Size ilk başta bir şey soyliyeceğim ben bu isi sadece bir ekran kartı ile sadece 2-3 ay yapacağım.
Lütfen küfretmeyin.
Öncelikle ben kendime;

• RTX 2060
• R5 1600
• MSI B450 anakartli sistem topladım.
Ama param yetmedi ve dolayısıyla monitöre param kalmadi ben de dedim ki 2-3 ay mining yapayım.
Kendime monitör alayım diye.

2-3 ay için sadece ondan sonra yapmayacağım çünkü ekran kartı VRAM dolayı uzun vadede performans düşüşü yaşıyor.
O yüzden kısa yapacağım.

•Bu sistem ile en karlı coin nedir?
(2-3 ay için)

•Mining, Ethereum için bitecek diyorlar,
Ama RVN ile devam eder mi?

İnternet sitesinden araştırdım benim sistem toplam 200W ve 31Mh/s değerleri var...
Ve bunu RVN ile kazdigimda aylık 1080 lira elektrik parasi çıkmış hali ile ediyor.

Sizce RVN ile kazim yapilabiliniyor mu?

Eğer olursa aylık 1080 lira kazandırır mı?

kazım yapabilirsin geliri bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba;
Size ilk başta bir şey soyliyeceğim ben bu isi sadece bir ekran kartı ile sadece 2-3 ay yapacağım.
Lütfen küfretmeyin.
Öncelikle ben kendime;

• RTX 2060
• R5 1600
Ama param yetmedi ve dolayısıyla monitöre param kalmadi ben de dedim ki 2-3 ay mining yapayım.

2-3 ay için sadece ondan sonra yapmayacağım çünkü ekran kartı VRAM dolayı uzun vadede performans düşüşü yaşıyor.
O yüzden kısa yapacağım.

(2-3 ay için)

İnternet sitesinden araştırdım benim sistem toplam 200W ve 31Mh/s değerleri var...
Ve bunu RVN ile kazdigimda aylık 1080 lira elektrik parasi çıkmış hali ile ediyor.

31MH değeri ETH kazımı için geçerli. RVN için hesap yapacaksanız yaklaşık 15MH olarak hesap yapmanız gerekiyor. Farklı algoritmalarda aynı MH değerini almayı beklemeyin, o değer her algoritmada farklıdır 😀

O kartla aylık kazancınız elektrik ücretini çıkınca yaklaşık 450TL olacaktır.

Arkadaşlar merhaba;
Lütfen küfretmeyin.
Öncelikle ben kendime;

• RTX 2060
• R5 1600

O yüzden kısa yapacağım.

(2-3 ay için)

Dostum öncelikle selam, kim neden sana küfür etsin? Ayrıca forumumuzda küfür yasak. Kartın için en karlısı ethereum. Önümüzdeki 2-3 ay içinde de bitmez. Ayrıca RVN coin kartını ethereum'a göre çok daha fazla yorar. Doğru ayarlar ile elektrik çıkmış hali ile 500-550 TL kazanırsın. Bir kaç gündür kazançlar yükseldi ortalama bir şey yazmaya çalıştım. Düşebilir de daha da yükselebilir de. Ayrıca 200 Watt çok, onu çok rahat 100 lere, 90 lara düşürebilirsin. Hatta 75 ile bile kazan var. Fakat nasıl RVN ile 1080 lira hesapladığını anlamadım.

Dostum öncelikle selam, kim neden sana küfür etsin? Ayrıca forumumuzda küfür yasak. Kartın için en karlısı ethereum. Önümüzdeki 2-3 ay içinde de bitmez. Ayrıca RVN coin kartını ethereum'a göre çok daha fazla yorar. Doğru ayarlar ile elektrik çıkmış hali ile 500-550 TL kazanırsın. Bir kaç gündür kazançlar yükseldi ortalama bir şey yazmaya çalıştım. Düşebilir de daha da yükselebilir de. Ayrıca 200 Watt çok, onu çok rahat 100 lere, 90 lara düşürebilirsin. Hatta 75 ile bile kazan var. Fakat nasıl RVN ile 1080 lira hesapladığını anlamadım.
31MH olarak hesap yapmış herhalde 😀

200W aşağısına pek inemez bence “komple sistem olarak”.

31MH olarak hesap yapmış herhalde 😀

200W aşağısına pek inemez bence “komple sistem olarak”.
Yani 200W yakacak sistem olarak.
Doğrumudur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rahat olun hocam kimse haddini aşamaz :D
ethereum 2.0 gelene kadar eth kazın sonrasında eth yükseleceğinden elinizdeki ethlerde epeyce değerlenecektir.
Kardeşim sence ne zaman Eth 2.0 güncellemesi gelir?

RVN de yaklaşık 15-16MH ile kazım yapar kartın.

ETH 2.0 hakkında kesin bilgi yok. 6 ay önce bu sonbahar geçilecek diyordu. Şimdi en erken seneye deniyor. Karışık yani o iş.
Oo daha cok zaman var.
İyiki almışım en azından 5500 e almıştım.
Şu an 7000 bin oldu iyi ki almışım.
Görünüşe göre ekran kartı fiyatları da düşmez.
Artık ucuzlar mı ucuzlamaz diye beklememe gerek kalmadı.

Bide bişey sorucam yarı zamanlı
yani 12 saat çalıştırıp 30 dk dinlendirip tekrar 12 saat calistirsam iyi olur mu çünkü ekran kartı tek fan.

Eth 2.0 için daha çok var her zaman gelecek diyorlar da gelmez sen ETH kaz monitör paranı çıkartırsın ayrıca mining benimde hoşuma gitmiyor ama kimse sana küfür edemez merak etme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oo daha cok zaman var.

yani 12 saat çalıştırıp 30 dk dinlendirip tekrar 12 saat calistirsam iyi olur mu çünkü ekran kartı tek fan.
Hocam 5500`e aldıysanız RTX2060`ı pahalı bir tık bu arada

Oo daha cok zaman var.

Hayır öyle bir şey yapmanıza gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,983
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri