MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,378
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam boşta deneyelim diye öyle yapmıştım.Şuan kazım yapmıyor mu ki![]()
yok hocam boşta deneyelim diye öyle yapmıştım.Şuan kazım yapmıyor mu ki![]()
Şuan kazım yapmıyor mu kiAlıntıyı görüntüle
Baya bekledi şu an böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır deniyorum. Kazım yaparken fanlar kaç olsun?
Hahaha kazdırın kazdırınyok hocam boşta deneyelim diye öyle yapmıştım.
Valla hocam 70 dereceye geliyor böyle.Şuan kazım yapmıyor mu ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hahaha kazdırın kazdırın
O zaman kasa fanlarını hızlandırın kasa yan kapagını açın bellek frekansını kısın yapacak bir şey yokValla hocam 70 dereceye geliyor böyle.
Hocam W kaç olmalı bende 120 gözüküyor da fazla gibi geldi.O zaman kasa fanlarını hızlandırın kasa yan kapagını açın bellek frekansını kısın yapacak bir şey yok
Daha aşagı düşürmek lazımHocam W kaç olmalı bende 120 gözüküyor da fazla gibi geldi.
120w yüksek epey videoyu bir izleyin bakalımHocam W kaç olmalı bende 120 gözüküyor da fazla gibi geldi.
Lütfen araştırarak yorum yapın. Bu kadar kazandırması imkansız.7/24 çalıştırldığında 1900₺ getiriyormuş
Deniyorum hemen hocam.Daha aşagı düşürmek lazım
120w yüksek epey videoyu bir izleyin bakalım
Hocam zaten üniversite öğrencisi olduğum için nerde oyuna ayıracak vakit.Tek kartlı rig'imde RTX 2060 var, 7/24 mining yapıyorum. Önceki ay 800 ₺ bıraktı. Bu ayın bitmesine daha 15 gün var ama elime 800 ₺ geçti. Ay bitimine doğru payout alsam nereden baksan 1100-1300 ₺ para gelmiş olacak bu ay.
Bu işte gayet iyi para var, o yüzden yok "Güneş tam dik geldiği saatte mining yapayım.", yok "İkindi namazından sonra mining yapayım." ile yapılacak iş değil bu.
Oyun oynamadığın veyahut GPU'yu kullandıracak bir şey yapmadığın zamanlarda yapma, gerisinde hep yap. Zaten günlük işlerini yaparken de mining yapabiliyorsun, kazım hızı da düşüyor tabii ki ancak hiç yapmamandan iyidir.
Yanlış hesapladım birde vramlere düzgün bakarsan pek sorun olmazLütfen araştırarak yorum yapın. Bu kadar kazandırması imkansız.
Aylık 100 Dolar kar bırakır. VRAM'ler aşırı yüksek derecelerde çalışacağı için kısa sürede bozulabilir.
Hocam kaç derece uygundur maksimum?Daha aşagı düşürmek lazım
120w yüksek epey videoyu bir izleyin bakalım
Bu senin için iyi bir şey. Koy kenara PC'yi, kazsın 7/24, gelsin paralar.Hocam zaten üniversite öğrencisi olduğum için nerde oyuna ayıracak vakit.
Ben de öyle düşünüyorum zaten.Bu senin için iyi bir şey. Koy kenara PC'yi, kazsın 7/24, gelsin paralar.