RTX 2060 mining yapmak

yok hocam zaten bozulmasından degil üstüme sorumluluk kalmaması icin dedim
discord ismimi felan hatirlamiyom
olur sen hangi program ile yapıyorsun ve sadece kurulumunu öğretirmisin hiçbişi bilmiyorum ben xD

olur sen hangi program ile yapıyorsun ve sadece kurulumunu öğretirmisin hiçbişi bilmiyorum ben xD
NBminer tavsiye ederim ama biraz yükte caliştircak raven baya bi yoruyo digerlerine göre

bu videodan bakarak yapmiştim ben

şuan hazırda 2060 ile mining yapan var mı acaba??? bana ulasa

NBminer tavsiye ederim ama biraz yükte caliştircak raven baya bi yoruyo digerlerine göre

bu videodan bakarak yapmiştim ben
hayırlısı ile alayım ben sana azarım bilgisayara geçince buraya discordunu yazarmısın ?

hayırlısı ile alayım ben sana azarım bilgisayara geçince buraya discordunu yazarmısın ?
bende amatörüm hocam 3 ay felan oldu başlayalı forumda konu acin yardimci olurlar ben oyle yaptim
discord ismimi hic hatirlamiyom hocam sık kulanan biriside degilim
forumdan yardım alabilirsiniz
uv felan yardımcı olurlar

bende amatörüm hocam 3 ay felan oldu başlayalı forumda konu acin yardimci olurlar ben oyle yaptim
discord ismimi hic hatirlamiyom hocam sık kulanan biriside degilim
forumdan yardım alabilirsiniz
uv felan yardımcı olurlar
anladım sorması ayıp olmaz ise 1050ti sayesinde kaç tl kazandın 3 aydan bu güne kadar

1050 ti ile yapılıyorsa ve ayda 400/500 getiriyorsa çok mantıklı.
Takıntım olmasa kartıma özen göstermesem RX560 ile yapardım aylık 200 TL bile yeterdi ama boşver 😄

raven kazarken 6.5 mhs veriyor uv ile 7.1 e kadar cıkardım sitede aylık 550 600 raven diyor daha fazla verdigide oluyor
1050ti almaniz yonunde degilim ama hayaliniz varsa alabilirsiniz
anlatabilirmisin ?

anladım sorması ayıp olmaz ise 1050ti sayesinde kaç TL kazandın 3 aydan bu güne kadar
400tl var kenarda cogu harcandi hocam 700 tl gibi bi para vardı sanırım ama cok elektrik kesintisi oluyodu direk dikiyolardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlatabilirmisin ?
forumda konu actim ısınma sorunu rvn yaparken diye arkadaş ayar yaptirdi 6 7 mhs gordum

400tl var kenarda cogu harcandi hocam 700 TL gibi bi para vardı sanırım ama cok elektrik kesintisi oluyodu direk dikiyolardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumda konu actim ısınma sorunu rvn yaparken diye arkadaş ayar yaptirdi 6 7 mhs gordum
konuyu atabilirmisin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,090
Üyeler
197,613
Son üye
FFırat01
Geri