Yardım RTX 2060 Performans Değerlendirmesi

Reaksiyon skoru
1
Yeni aldığım Gigabyte RTX 2060 D6 6G'nin bencmark testlerini yorumlarmısınız? Kartı hepsiburadadan aldım herhangi bir kusur veya sorun gözüküyormu şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    330.9 KB · Hit: 38
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    324.8 KB · Hit: 32
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    734.2 KB · Hit: 32
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    735.9 KB · Hit: 30
Yeni aldığım Gigabyte RTX 2060 D6 6G'nin bencmark testlerini yorumlarmısınız? Kartı hepsiburadadan aldım herhangi bir kusur veya sorun gözüküyormu şimdiden teşekkürler.
3d mark yaparmısın benımkıyle karşılastırıym
Post automatically merged:

time spy ve fire strike

İlk yaptığın testin adı ne?

1671832838567.png

benimde size göre az çıktı sebebi nedir acaba 2 yıldır içini açmadım tozdan dolayı mı dicemde fazla ısınmıyorda pek msi rtx 2060 gaming modeli bu

İlk yaptığın testin adı ne?
basemark gpu

Alıntıyı görüntüle
benimde size göre az çıktı sebebi nedir acaba 2 yıldır içini açmadım tozdan dolayı mı dicemde fazla ısınmıyorda pek msi rtx 2060 gaming modeli bu
öncelikle markasına göre değişebilir diye düşünüyorum ve ben 0 olarak aldım tabikide yıpranmışlık payıda vardır ama daha bilgili biri cevap verebilir.

1671833288082.png

basemark gpu

öncelikle markasına göre değişebilir diye düşünüyorum ve ben 0 olarak aldım tabikide yıpranmışlık payıda vardır ama daha bilgili biri cevap verebilir.
bu test'de sizden biraz daha fazla puan vermiş

basemark gpu

Teşekkürler

Geri