Neler Yeni

Rtx 2060 Super RDR 2'de 80 derece normal mi?

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Hazar
Merhaba, gainward marka rtx 2060 super ekran kartımla rdr 2 oynuyordum ve sıcaklık 80-82 arası dolanıp duruyor.
İlk kez sıcaklığa bakıyorum, bu değerler normal mi?
1715147142404.png

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Yani bazi kartlar bu değerleri görüyor, bu tarz oyunlar için normal sayilabilir ama ortalamanin üstünde bi tık. Macun yenileme işlemi yapabiliyosan sıcaklık değerlerini düşünebilirsin. Undervoltta yapabilirsin.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Arif Çelebi
Rtx 2060 normalde çok ısınan bir ekran kartı değil ancak sizde bir tık fazla ısınmış gibi termal macun değişimi gerekebilir

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Hazar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kart normalde de oyunda 75 derece filan oluyor zaten (fan yüzdesini bilmiyorum)
Yani bazi kartlar bu değerleri görüyor, bu tarz oyunlar için normal sayilabilir ama ortalamanin üstünde bi tık. Macun yenileme işlemi yapabiliyosan sıcaklık değerlerini düşünebilirsin. Undervoltta yapabilirsin.
Rtx 2060 normalde çok ısınan bir ekran kartı değil ancak sizde bir tık fazla ısınmış gibi termal macun değişimi gerekebilir
Oyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Oyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?
Doğru yaparsan sorun çıkaracak bir şey değil.

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
koray canpolat
çok ısınmasını istemiyorsan power limiti 50ye düşür biraz fps düşer macun değişimi istiyodur kart

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Termal macuna gerek yok bence kartın yt de ki testlerine bakarsan 72-75 derece arası gezdiğini görürsün zaten senin kasa hava akışın çok iyi değildir

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Cem
2060 gainward ve rdr2 elbette ısınacak + hotspot muhtemelen 90-100 arası,eski kart yüksek w harcıyor undervolt ve ince ayar şart kanımca.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Arif Çelebi
İyi yapılırsa undervolt işinize yarar ama daha önce yapmadıysanız bilen birisi ile yapmanız iyi olur kasanın hava akımlarınıda kontrol edin

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Merhaba, gainward marka rtx 2060 super ekran kartımla rdr 2 oynuyordum ve sıcaklık 80-82 arası dolanıp duruyor.
İlk kez sıcaklığa bakıyorum, bu değerler normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Ben anlamam fakat yillardir hava akışını yanlış kullanmışım duzelttim 20 derece fark oldu diğer bahsettikleri işlemlerden anlamam sadece belirtmek istedim kontrol etmen icin

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Hazar
Ben anlamam fakat yillardir hava akışını yanlış kullanmışım duzelttim 20 derece fark oldu diğer bahsettikleri işlemlerden anlamam sadece belirtmek istedim kontrol etmen icin
Hava akışını nasıl kontorl edebilirim, benim ön fanlara elimi koyduğumda soğuk hava veriyor ama arka fana elimi koyunca sıcak hava hissediyorum kasada. Arka fan sanki içeriye değil dışarıya üflüyor, bu sorun yaratır mı?

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Rusty
Undervolt ve güzel fan rpm ayarı ile oynanırsa 10 derece düşürebilir, macun yenileme yapmadan dene bence

Top Bottom