O kart normalde de oyunda 75 derece filan oluyor zaten (fan yüzdesini bilmiyorum)Merhaba, gainward marka rtx 2060 super ekran kartımla rdr 2 oynuyordum ve sıcaklık 80-82 arası dolanıp duruyor.
İlk kez sıcaklığa bakıyorum, bu değerler normal mi?
Alıntıyı görüntüle
O kart normalde de oyunda 75 derece filan oluyor zaten (fan yüzdesini bilmiyorum)
Yani bazi kartlar bu değerleri görüyor, bu tarz oyunlar için normal sayilabilir ama ortalamanin üstünde bi tık. Macun yenileme işlemi yapabiliyosan sıcaklık değerlerini düşünebilirsin. Undervoltta yapabilirsin.
Oyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?Rtx 2060 normalde çok ısınan bir ekran kartı değil ancak sizde bir tık fazla ısınmış gibi termal macun değişimi gerekebilir
Doğru yaparsan sorun çıkaracak bir şey değil.Oyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?
Termal macuna gerek yok bence kartın yt de ki testlerine bakarsan 72-75 derece arası gezdiğini görürsün zaten senin kasa hava akışın çok iyi değildirOyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?
İyi yapılırsa undervolt işinize yarar ama daha önce yapmadıysanız bilen birisi ile yapmanız iyi olur kasanın hava akımlarınıda kontrol edinOyun dışında 30-40 derecelerde takılıyor, rdr'de bu dereceyi gördüm. Termal macun işini aldığım kişiye soracağım, Undervolt sorun yaratır mı yapsam?
Ben anlamam fakat yillardir hava akışını yanlış kullanmışım duzelttim 20 derece fark oldu diğer bahsettikleri işlemlerden anlamam sadece belirtmek istedim kontrol etmen icinMerhaba, gainward marka rtx 2060 super ekran kartımla rdr 2 oynuyordum ve sıcaklık 80-82 arası dolanıp duruyor.
İlk kez sıcaklığa bakıyorum, bu değerler normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Hava akışını nasıl kontorl edebilirim, benim ön fanlara elimi koyduğumda soğuk hava veriyor ama arka fana elimi koyunca sıcak hava hissediyorum kasada. Arka fan sanki içeriye değil dışarıya üflüyor, bu sorun yaratır mı?Ben anlamam fakat yillardir hava akışını yanlış kullanmışım duzelttim 20 derece fark oldu diğer bahsettikleri işlemlerden anlamam sadece belirtmek istedim kontrol etmen icin