benim bilgisayarcı asus önerdi nedense benim imzamdaki sistemin anakartı msidı dediler msi kötü ve ucuz ondan koymuyorlar dedi sen bana gelseydin sana daha iyisini toplardım dediB450 anakart alıyorsan MSI alacaksın, en kalitelilerini o üretir Hem faz yapısı bakımından hem vram soğutması bakımından
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Asus Tuf tavsiye etmem, hem daha pahalılar hem de MSI kadar iyi değiller. Çok yakın anakakartlar ancak MSI bir tık daha önde. Zaten eşit olsalar bile MSI daha ucuzken neden Asus alasın ki
B450 anakart alıyorsan MSI alacaksın, en kalitelilerini o üretir Hem faz yapısı bakımından hem vram soğutması bakımından
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Asus Tuf tavsiye etmem, hem daha pahalılar hem de MSI kadar iyi değiller. Çok yakın anakakartlar ancak MSI bir tık daha önde. Zaten eşit olsalar bile MSI daha ucuzken neden Asus alasın ki
İşini hakkıyla yapanı da var "kardeşim onu niye aldın benim elimde efsane parçalar var ben toplardım" diyenler de var. Bu arada elindeki efsane parçalar miningde kullanılmış ekran kartları, 2. nesil i7 ler vesaire.benim bilgisayarcı asus önerdi nedense benim imzamdaki sistemin anakartı msidı dediler msi kötü ve ucuz ondan koymuyorlar dedi sen bana gelseydin sana daha iyisini toplardım dedi
kaptan o öyle değil elindekileri satmıcak o toptancılarla iletişim halindeymiş zaten toptancıdan alıp getirecekmiş öyle dedi bana tabii ki biz oraya gidince iş işten geçmiş olmuştuİşini hakkıyla yapanı da var "kardeşim onu niye aldın benim elimde efsane parçalar var ben toplardım" diyenler de var. Bu arada elindeki efsane parçalar miningde kullanılmış ekran kartları, 2. nesil i7 ler vesaire.
Hakaret gibi olmasın ancak senin bilgisayarcı sanırım 2. söylediğim.
Yanlış bilmiyorsam MSI daha güçlü. Aşağıdaki link de de görüldüğü üzere MSI B450 A Pro anakart orta düzey olarak adlandırılırken Asus Tuf B450 Pro düşük kategorisine koyuluyor. Bu durumda hem daha pahalı hem daha kötü olmuş olmuyor mu ?Bununla ilgili konu açmıştım ben asus un nekadar güçlü olduğuyla alakalı
Emin ol MSI daha iyi, yukarıda bir tablo attım zatenkaptan o öyle değil elindekileri satmıcak o toptancılarla iletişim halindeymiş zaten toptancıdan alıp getirecekmiş öyle dedi bana tabii ki biz oraya gidince iş işten geçmiş olmuştu
Anakartlarda VRAM bulunmaz VRM bulunur. Vrm soğutması bakımından MSI daha iyi iş çıkartıyorTuf B450 Plus serisi öneririm VRam sogutması ve anakartın bileşenlere olan tepkimesi çok iyi ve ideal performansta çalışıyor.
MerhabaDostlar merhaba, önümüzdeki aylarda yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ancak kararsız olduğum bazı konular var. Ekran kartı olarak RTX 2060 SUPER ve işlemci olarak da ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum. M.2 ssd ve 16 gb (2x8) alacağım. Anakart konusunda pek bilgi sahibi değilim, izlediğim videolarda gösterilen ekran kartlarından da emin olamıyorum. Sizin önerileriniz nedir?
Bırakın 3700x 3600x bile gereksiz fazla olur. 3600 alın hocam paranıza yazık etmeyin. Her kartı destekler oyun da açarsınız yayın da yaparsınız 3600 ile.Dostlar merhaba, önümüzdeki aylarda yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ancak kararsız olduğum bazı konular var. Ekran kartı olarak RTX 2060 SUPER ve işlemci olarak da ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum. M.2 ssd ve 16 gb (2x8) alacağım. Anakart konusunda pek bilgi sahibi değilim, izlediğim videolarda gösterilen ekran kartlarından da emin olamıyorum. Sizin önerileriniz nedir?