Rtx 2060 ve i7 10750k etherium on laptop

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Arkadaşlar laptoptan etherium madenciliği yapmayı planlıyorum rtx 2060 ekran kartı ve i7 10750k işlemci var sizce mantıklımı yoksa astarı yüzünden pahalıyamı gelir günde ortalama 4 saat yapılır yapılacaksa bilgi için teşekürler

Laptopda konu farklı. Çok iyi bir soğutmaya ihtiyacın lazım. Yoksa yanar.

Arkadaşlar laptoptan etherium madenciliği yapmayı planlıyorum rtx 2060 ekran kartı ve i7 10750k işlemci var sizce mantıklımı yoksa astarı yüzünden pahalıyamı gelir günde ortalama 4 saat yapılır yapılacaksa bilgi için teşekürler
Laptopla yapılıyor . Yapanlar 15 20 laptopla yapıyor ama . Özel dolap yaptırtıp içinde serince çalıştırıyorlar. Tek laptop elektrik parasını anca çıkarır gibi bence.

Tavsiye etmem parçaların ömrü aşırı derecede azalır.

tavsiye etmem kusura bakmayın ama hayvan gibi soğutma ister

tavsiye etmem kusura bakmayın ama hayvan gibi soğutma ister
Teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye etmem parçaların ömrü aşırı derecede azalır.
Teşekürler

Laptopla yapılıyor . Yapanlar 15 20 laptopla yapıyor ama . Özel dolap yaptırtıp içinde serince çalıştırıyorlar. Tek laptop elektrik parasını anca çıkarır gibi bence.
Teşekürler

girişme çok riskli yanar
Tesekürler

leptopta kesinlikle yapma yapanlarda sorun var zaten masaustu ekran karlari 75 derece gecmezken leptop 80 derece uzerini gorur bu derece uzeri leptopta korozyon yapar lehimleri gevşer 2 seneye ekran karti beyaz ekrana duser veya monitor siyah olur goruntu vermez belki 1 sene dayanir kesinlikle yapma zaten cogu leptopta 5-7 yil dayanabiliyor ekran kartlari ekran karti degistirmekte maliyetli yeni anakart alman gerekir. oyle cikar takta yapamiyorsun leptopta simdi eth yapilan dizustu yarin oburgun satisa cikarilaxak alan tam kerizdir

Geri