Neler Yeni

Rtx 2060 vs Rx5600 xt

DrWaterbender

80+ Bronze
sanmam diyorsunuz, ama dahası lazım :)
Stokların artması için tam kapasite çalışması lazım üreticilerin, şuan dünya genelinde önlemlerin azaltıldığı yerlerde vaka sayısı artış gösteriyor tam kapasite çalışmaya başlayacaklar mı önünü göremiyorum ve ülkemiz için en önemli sorun, doların düşmesi ne kadar olası belli değil bu sebeplerden ötürü fiyatların düşmesini beklemek ne kadar doğru? Ne kadar süre beklemek lazım 3 5 ay fiyat düşsün diye bekleyip sistem toplamamak mantıksız bence . Şahsi fikrim indirim yakaladığın ürünü kaçırmamak lazım İncehesap, vatan, hepsiburada zaman zaman güzel indirimler oluyor o yüzden sıkı takip etmek lazım.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Stokların artması için tam kapasite çalışması lazım üreticilerin, şuan dünya genelinde önlemlerin azaltıldığı yerlerde vaka sayısı artış gösteriyor tam kapasite çalışmaya başlayacaklar mı önünü göremiyorum ve ülkemiz için en önemli sorun, doların düşmesi ne kadar olası belli değil bu sebeplerden ötürü fiyatların düşmesini beklemek ne kadar doğru? Ne kadar süre beklemek lazım 3 5 ay fiyat düşsün diye bekleyip sistem toplamamak mantıksız bence . Şahsi fikrim indirim yakaladığın ürünü kaçırmamak lazım İncehesap, vatan, hepsiburada zaman zaman güzel indirimler oluyor o yüzden sıkı takip etmek lazım.
çok teşekkür ederim detaylı yorumunuz için. bende aynı fikirdeyim, özellikle düşse bile ne kadar düşebilir en fazla? baktım 6 aylık fiyat geçmişlerine çoğu parça da zaten indirimli fiyat eski fiyatı yani birkaç ay önceki oluyor. bence de almak mantıklı olabilir. tekrar teşekkürler.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Gaming gecelerinde Sapphire Pulse RX 5600XT modeli 2100TL'ye düşüyor ona bi göz atabilirsin.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Valla ben bu paraya en az rx5600 xt istiyorum açıkçası az para değil sonuçta
Da2 alın bence. Ben adata su630 yı XPG SX8200 ile değiştirip aldım

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom