rangerpd
80+
- Katılım
- 30 Nisan 2022
- Mesajlar
- 251
- Reaksiyon skoru
- 65
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #27
cok asiri sorun cikarmayacaksa bana 5 dakikada 10 kez falan tarzi ben ona okeydim o yuzden zaten ilk mesajda sorunlardan bahsetmeden performans olarak bi karsilastirma istemistim sizdenhocam şimdiye kadar hangi amd kartları kullandınız ? ben 6 tane kart kullandım hepsini de gayet de test ederek aldım. 6000 sonrası hiç problem yaşamadım ancak 5000 serisi ve 500 serisinde problemler yaşadım. test ettiğiniz sistem sizin değilse hiçbir garantisi yok diyorum. birebir aynı sistemleri kullanmanız gerekir ki güvenilir bir test olsun onun bile garantisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şimdiye kadar hangi amd kartları kullandınız ? ben 6 tane kart kullandım hepsini de gayet de test ederek aldım. 6000 sonrası hiç problem yaşamadım ancak 5000 serisi ve 500 serisinde problemler yaşadım. test ettiğiniz sistem sizin değilse hiçbir garantisi yok diyorum. birebir aynı sistemleri kullanmanız gerekir ki güvenilir bir test olsun onun bile garantisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz bilirsiniz hocam en azından iade etme imkanınız olan birinden almaya çalışın derim. fiyat performans açısından iyi kart olmasını inkar edemem. çok oyun bağımlısı da değilseniz belki alınabilir.
tamamdir cok tesekkurler ikinize deyo testleri yaparsanız şans işi diye bi kavram kalmaz ortada ayrıca arkadaşın sisteme baktım öyle kalitesiz denebilecek bi parçada yok ondan alabilirsiniz dedim