Çözüldü✓ RTX 2060'dan RX 5700 XT'ye Geçilir mi?

hocam şimdiye kadar hangi amd kartları kullandınız ? ben 6 tane kart kullandım hepsini de gayet de test ederek aldım. 6000 sonrası hiç problem yaşamadım ancak 5000 serisi ve 500 serisinde problemler yaşadım. test ettiğiniz sistem sizin değilse hiçbir garantisi yok diyorum. birebir aynı sistemleri kullanmanız gerekir ki güvenilir bir test olsun onun bile garantisi yok.
cok asiri sorun cikarmayacaksa bana 5 dakikada 10 kez falan tarzi ben ona okeydim o yuzden zaten ilk mesajda sorunlardan bahsetmeden performans olarak bi karsilastirma istemistim sizden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şimdiye kadar hangi amd kartları kullandınız ? ben 6 tane kart kullandım hepsini de gayet de test ederek aldım. 6000 sonrası hiç problem yaşamadım ancak 5000 serisi ve 500 serisinde problemler yaşadım. test ettiğiniz sistem sizin değilse hiçbir garantisi yok diyorum. birebir aynı sistemleri kullanmanız gerekir ki güvenilir bir test olsun onun bile garantisi yok.

siz bilirsiniz hocam en azından iade etme imkanınız olan birinden almaya çalışın derim. fiyat performans açısından iyi kart olmasını inkar edemem. çok oyun bağımlısı da değilseniz belki alınabilir.
yo testleri yaparsanız şans işi diye bi kavram kalmaz ortada ayrıca arkadaşın sisteme baktım öyle kalitesiz denebilecek bi parçada yok ondan alabilirsiniz dedim
tamamdir cok tesekkurler ikinize de

aslinda basta 6000 serisini almayi planliyordum 6500 7000 civari bi fiyata sonrasinda arastirirken vazgectim zaten eskisi gibi oyun oynama istegi yok icimde ve universitenin de sonuna dogru yaklasiyorum bir sure daha götürse ve hikayeli oyunlari rahat rahat yuksek ayarlarda oynatsa yeter diye dusundum sonra baktim 5700xt var baya uygun fiyatlara oraya yoneldim

4900 testlerini falan yaptirmistim whatsapptan iletisime gecip almadan buraya yazayim dedim
evo 3x mi normal mi

cok asiri sorun cikarmayacaksa bana 5 dakikada 10 kez falan tarzi ben ona okeydim o yuzden zaten ilk mesajda sorunlardan bahsetmeden performans olarak bi karsilastirma istemistim sizden
5600xt kulllanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. online oyunlarda sürekli atma yaşadım valorant ve lolde ancak hikayeli oyunlarda hiç hatırlamıyorum aldığımı. bitek fm24te sürekli oyundan atıyordu save alamıyordum onun dışunda hatırlamıyorum.

siz bilirsiniz hocam en azından iade etme imkanınız olan birinden almaya çalışın derim. fiyat performans açısından iyi kart olmasını inkar edemem. çok oyun bağımlısı da değilseniz belki alınabilir.
bende aşırı fazla kart kulanmadım sorunsuzsa devam ettiğim kulandığım kartlar 4 adet kendim çoğunu test ettim sadece bi amd ürününde yazılımsal sorun yaşadım oda benim salaklığımdı bilgisiz olduğum zamanlar driveri yanlış kurmaya çalışmıştım

Son düzenleme:
temizse alabilrisiniz kfg durumu nasıl

5500xt bulundu elimde driver olarak tek yaşadığım problem driver çökmesi denebilir tabii ki oda sorun sayılmaz bile watman yanında birde ben anlamadım biz neyin yarışını yapıyoruz şuan?
yarış yapmıyoruz sadece kullanıp bizzat sorun yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim.

yarış yapmıyoruz sadece kullanıp bizzat sorun yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim.
anladım dediğim gibi bi öyle aşırı bi sorun yaşadığım kartım olmadı umarım olmazda kendim dahil kimsenin olmasın çünkü olunca gerçekten uğraştırıcı olabiliyor bu yüzden elimden geldiğince test etmeye çalışırım bi kart alırsam veya farklı bi parça

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
anladım dediğim gibi bi öyle aşırı bi sorun yaşadığım kartım olmadı umarım olmazda kendim dahil kimsenin olmasın çünkü olunca gerçekten uğraştırıcı olabiliyor bu yüzden elimden geldiğince test etmeye çalışırım bi kart alırsam veya farklı bi parça
bende dediğiniz gibi aşırı sorun yaşamadım ama bu sorun kişiden kişiye değişebilir veya bana uğraştırıcı gelmeyen bir sorun başkası için çok uğraştırıcı gelebilir. bu yüzden önerilerimde bunu da göz önünde bulunduruyorum. hayırlı akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri