RTX 2060'ın RTX performansı

abi deli etti beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

palite kötü dedi şimdi kendini rtx 2060 savunuyor

kötü falan demedim ** düne kadar asus roga 1650s ye 2000 TL vercekti
Arkadaşlar olay şu Ray Tracing ve DLSS çoğu oyunda var. Yeni çıkan oyunların çoğunada gelecek. Yani sadece Minecraft a özel değil.

Palit ise gayet gayet iyi bir marka. Abdullah abinin konuyla ilgili videosu var bakabilirsiniz.

abi deli etti beni

kötü falan demedim ** düne kadar asus roga 1650s ye 2000 TL vercekti
Evet kötü dedim çünkü piyasada palitren bu modelde daha iyi olan kartlar var ve bütçesi olan adam gidip palit almaz

Çoğu yeni oyunda var Minecraft da çok farketse de çoğu oyunda fazla farketmiyor görüntü.

Ama 2060 rtx için çok yetersiz bir kart.
DLSS 2.0 ile artık RTX o kadar FPS düşürmüyor. Kullanılabilir.

DLSS 2.0 ile artık RTX o kadar FPS düşürmüyor. Kullanılabilir.
Nvidia'nın gösterdiği 2-3 oyun gibi değil her oyun. Çoğunda dlss o kadar farketmiyor. Ya da bazen görüntü iğrenç oluyor (cyberpunk da bildiğin karakter modellerinin yüzünün çözünürlüğü düşüyor.) 2070s rtx için min bence.

Evet kötü dedim çünkü piyasada palitren bu modelde daha iyi olan kartlar var ve bütçesi olan adam gidip palit almaz
Yoo gayette alır. Markaya değil modele bakın kardeşim. Gidip Palit in en alt seviye modeliyle Asus un üst seviye modellerini karşılaştırmayın. Her markanın alt-üst seviye modelleri vardır. Palit GamingPro modelleri gayet gayet iyidir. Alt seviye modelleri hem ısınmaz hem uygun fiyatlıdır. Siz gidip "Abİ rOg StRix Yaa" demeye devam edin.

forumun adını ilkokullar kapışıyor olarak değiştirelim bence

Fortnite kadar optimizasyonu çöp olan bir oyunda bile rtx açık dlssle 60 fps alabiliyorsunuz.DLSS gerçekten gelişti.2060 ile rTX aÇıLMaz mOruQ geride kaldı biraz.

Yoo gayette alır. Markaya değil modele bakın kardeşim. Gidip Palit in en alt seviye modeliyle Asus un üst seviye modellerini karşılaştırmayın. Her markanın alt-üst seviye modelleri vardır. Palit GamingPro modelleri gayet gayet iyidir. Alt seviye modelleri hem ısınmaz hem uygun fiyatlıdır. Siz gidip "Abİ rOg StRix Yaa" demeye devam edin.
ne bu suçlayıcı tavır onu anlamadım kardeş sanane herkesin keyfinin kahyası mısın keyif adamın değilmş isteten rog strix alır isteyen palit gamig pro alır kimi gider ventus alır isteyen kendi kullandığı ürünü övüp sövebilir somut kanıtlarla gel karşılaştırma videosu at inceleme at burda sataşma insanlara

Bu arkadaş sadece bu teknolojinin Minecraft'ta olduğunu biliyordu bende onu aydınlatmak adına bu konuyu açtım bu kadar umarım aydınlanmıştır
olum neden yalnış yalnış şeyler diyosun ki aynen zaten koca kartları mincrafr için yapmışlar bi haksız çıkınca hemen savun

Fortnite kadar optimizasyonu çöp olan bir oyunda bile rtx açık dlssle 60 fps alabiliyorsunuz.DLSS gerçekten gelişti.2060 ile rTX aÇıLMaz mOruQ geride kaldı biraz.
yalnış bilgi veriyor lütfen inanmayın

sanademedim caganyavasa dedim

ne bu suçlayıcı tavır onu anlamadım kardeş sanane herkesin keyfinin kahyası mısın keyif adamın değilmş isteten rog strix alır isteyen palit gamig pro alır kimi gider ventus alır isteyen xd kendi kullandığı ürünü övüp sövebilir somut kanıtlarla gel karşılaştırma videosu at inceleme at burda sataşma insanlara
Kardeşim burada adam ürün alacağını söylemiyor ki? Palit in kötü bir marka olduğunu söylüyor ve yanlış söylüyor. Boş yapıyorsun, yapma.

Geri