RTX 2060'ın RTX performansı

Ağzını bi toplarsan önce ben sadece konularda konusma uslübuna dikkat çektim tartışmak yerine nasıl cevap vereceğini söyledim ben palit rog ventus demiyorum en önemlisi bütçedir benim için herkesin kendi keyfi ama burda kimse kimseye hakaret ederek tartışmaz bunu anlatmak istedim hadi bak işine yiğidim başka birilerine bulaş sen
Tamam 🆎. RX 5700 XT fiyatına RTX 2060 almaya devamkee çünkü rog strix.

@crazyreign kapatırmısın şu konuyu kum havuzuna döndü forum ne bu

Hadi beya bu teknolojinin sadece Minecraft'ta olduğunu bil sen belki ilerde açar oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilgilerde değil bi kere parası çok olan bir insan bence palit almaz gider Asus alır msı alır gigabyte falan alır yani yanlışmıyım
yanlışsın :D şöyle örnek vereyim en kısa özete msi ve inno 3d rtx 2060 super 256 bit arasında 1500 TL var tek farkları birinde soğutucu bir plaka olması rgbsinin yanda oluşu bu arada inno 3dde fanlarda başka fark yok :D kalite anlamındada yok bildiğim kadarıyla

yanlışsın :D şöyle örnek vereyim en kısa özete msi ve inno 3d rtx 2060 super 256 bit arasında 1500 TL var tek farkları birinde soğutucu bir plaka olması rgbsinin yanda oluşu bu arada inno 3dde fanlarda başka fark yok :D kalite anlamındada yok bildiğim kadarıyla
arada 2 3 derece oynuyor

Hemen almalısınız o zaman senin dün açtığın konuda bana ettiğin küfürler için seni banlasınlar bidaha buraya girme
senin ettiğin küfürler diyo
NE DEDİĞİMİ SÖYLİYİM caganyavas Palite kaka nın argosu diyo demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendini karşındakine hakaret ederek savunursan ban yersin, bu gayet doğal.
hakaret etmedim gözünu sevdiğm

kim sin sen **

söyle lan ne dedim

Geri