caganyavas
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen artık benim adıma ve benim forumuma birşeyler yazma engelide yedin bendensenin tüzünden mesajım 77 oldu
Lütfen artık benim adıma ve benim forumuma birşeyler yazma engelide yedin bendensenin tüzünden mesajım 77 oldu
biri de tartışma çıkarmamakZaten forumun kurallarından biride bu KÜFÜR ETMEMEK
anlamadın mı hala1. 5700xt nin rogu yok mu sanıyorsun
2. rog savunmadığım haldee sen rog vs diğer modeller üzerinden gelmiş bu tartışmayı nvidia amd ye ne ara çektin
3.Senin amacın ne ortalığı karıştırmak mı engeli yedin benden haberin olsun
![]()
En çıkarmadım dün benim adıma bir tane forum açmış ve ben bir tane bir şey yazmadım.ama o geldi burda tartışma çıkardıbiri de tartışma çıkarmamak
Herkesten hem kendi adıma hemde arkadaşım adına çok çok özür dilerim umarım affedersinizB
En çıkarmadım dün benim adıma bir tane forum açmış ve ben bir tane bir şey yazmadım.ama o geldi burda tartışma çıkardı
susla arkadaşla öyle konuşulmazbak beni sinir etme çocuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben dedim ki olur ama düşük fps alır ve bu arkadaş palite kötü diyor
palit kötü mü? bence değil.
Palitin özellikle jetstream modeli çok iyi. RTX için de 2060 yeterli, hem DA'nın videosu var hem de DLSS var hem de 60 FPS 2060 için kullanılamaz seviyede değil. Minecrafın RTX açık vs kapalı halinin alakaları dahi yok sanki bambaşka oyun gibi yani kabul edilebilir FPS. DLSS sayesinde...forum.donanimarsivi.com
rog strix fiyatına 2070s de var niye özellikle 5700xt sende ağzını topla ben savunmuyorum arkadas bi cımbızlama lafları içinden seçip çarpıtmalar felan ben 2500 tl ye aldım kartı benim umrumda olmaz kartın sahibi olmam benim savunacagım anlamına da gelmez ben bu kartı aldıgımda 5000 serisi ekran kartları da yoktu beni bağlayan bişey yok orda belirtmişim kimin bütcesi neye yetiyorsa onu alır sen ne maydonoz oluyon herşeye ordan bilmeden sallıyorsun oku öncesini ÖNEMLİ OLAN BÜTCE yazmışım neyin kafasıymış bu ya herkes de bi ben bilirimcilik bi laf yetiştirme bi üst perdeden konuşma veletlere geldik burama geldi git ne istiyosan onu al ben kimsenin başının etini yemedim ille git rog al diye gelmiş bana sataşıyosunuz bi gidin lan başımdan göster bana nerde neyi savunmuşum kime illede rog al diye diretmişim onla gel burda bana gelip de atıp tutma arkadaş göster nerde neyi savunmuşum kime msi palit alma git rog al üstüne koy demişim göster bunları bana sallamadan tamam mı kardeşanlamadın mı hala
2060 rog un fiyatına onu döven ondan daha iyi olan 5700xt var
sen "beş bin yediyüz ikş teğ yok mu şanıyosun amd nvidia ya ne ara çektin" diye konuşuyorsun
adam 2060 rog fiyatına 5700xt var diyor
Yav ben 5700XT ROG ALIN ÇOK İYİ LAN EHEHEHEHHE demiyorum ki?!rog strix fiyatına 2070s de var niye özellikle 5700xt sende ağzını topla ben savunmuyorum arkadas bi cımbızlama lafları içinden seçip çarpıtmalar felan ben 2500 TL ye aldım kartı benim umrumda olmaz kartın sahibi olmam benim savunacagım anlamına da gelmez ben bu kartı aldıgımda 5000 serisi ekran kartları da yoktu beni bağlayan bişey yok orda belirtmişim kimin bütcesi neye yetiyorsa onu alır sen ne maydonoz oluyon herşeye ordan bilmeden sallıyorsun oku öncesini ÖNEMLİ OLAN BÜTCE yazmışım neyin kafasıymış bu ya herkes de bi ben bilirimcilik bi laf yetiştirme bi üst perdeden konuşma veletlere geldik burama geldi git ne istiyosan onu al ben kimsenin başının etini yemedim ille git rog al diye gelmiş bana sataşıyosunuz bi gidin lan başımdan
nerde rog peşindeyim arkadaş göstersene bi allah için yav ne polemik kasıyorsun algılama güçlüğün mü var bütçesi kimin neye yeterse onu alır diyorum alıntıla bana rogu savundugum yeri hiç bişeyin peşinde değilim ne yapayım seni memnun etmek icin kartımı satıp 5700xt mi alıyım anlamadım ki GÖSTER BANA ROG PEŞİNDE OLDUGUM SAVUNUDUĞUM YERİ GÖSTEREMEZSEN GEL ÖZÜRÜNÜ DİLEYav ben 5700XT ROG ALIN ÇOK İYİ LAN EHEHEHEHHE demiyorum ki?!
5700xt nin bir sürü modeli var ben rog dan bahsetmiyorum
2060 rog yerine asus 5700xt dual filan alsaydı daha iyi olurdu onun için
Sen hala rog peşindesin.
sen kimsin senden özür dileyeceğim?nerde rog peşindeyim arkadaş göstersene bi allah için yav ne polemik kasıyorsun algılama güçlüğün mü var bütçesi kimin neye yeterse onu alır diyorum alıntıla bana rogu savundugum yeri hiç bişeyin peşinde değilim ne yapayım seni memnun etmek icin kartımı satıp 5700xt mi alıyım anlamadım ki GÖSTER BANA ROG PEŞİNDE OLDUGUM SAVUNUDUĞUM YERİ GÖSTEREMEZSEN GEL ÖZÜRÜNÜ DİLE
bak bunu sen diyorsunrog strix fiyatına 2070s de var niye özellikle 5700xt
bak hala cımbızlıyor lafı onun öncesi nesen kimsin senden özür dileyeceğim?
bak bunu sen diyorsun
ben sanki 2060 rog yerine 5700xt rog alın diyorum
2060 rog yerine asus dual 5700xt filan alınabilir hem daha ucuz o hemde daha performanslı
artan para ya kendisine kalır ya da işlemciyi ssd yi filan upgrade eder
sen hala ROG STRİX FİYATINA 2070S VAR EHEHEHEH diye dolanıyorsun
ben rog diyorum sanki Allahım sen beni nelerle sınıyorsun
sizin gibi komiklerin forumda olması çok iyi, stres atmamıza yarıyor.bak hala cımbızlıyor lafı onun öncesi ne
Tamam. RX 5700 XT fiyatına RTX 2060 almaya devamkee çünkü rog strix.
yazan arkadaşa
dedim ki sen niye konuyu palit 1660s alacaıma 1650s rog alırm diyen arkadaşların tartışmasından konuyu BAK ANLAYABİLECEĞİN KADAR BASİT ANLATIYORUM yani konu burda ne rog oldugu için 1650 s i 1660s palitten üstün gören bi arkadaş var onun düşüncesi ki kesinlikle yanlışş olay bu bende arkadaşa diyorum ki herkesin kendi zevki kendi düşüncesi isteyen rog unu alır isteyen palitini ama rog kullandığım için bana sataşılıyor" 5700xt fiyatına 2060 almaya devamkeee" diye sataşılıyor bende sen konuyu ne ara palit vs rog ya konu şuan değil mi hem fikir miyiz konuyu neden saptırıyorsun arkadaş ne ara olay palit vs rog dan nvidia amd ye gitti kafan alıyor mu burasını da öyleyse 2070s de var o fiyata neden konuyu amd vs nvidaya çekiyorsun diyorum yani konuyu saptırmamasını istiyorum bu sataşmanın üstüne sen salça oluyorsun kafanız almadığı içinde boş polemik yapıyorsun benim kim oldugum önemli değil bende bu forumda bir üyeyim sende üyesin saygısızlık ediyorsan gelip özürünü de dileyeceksin