- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,754
Hmm, bir düşünelim. Haklısın özür diliyorum, arkadaşa çok güzel iltifat etmişsin.beyin yok hakaret mi
Hmm, bir düşünelim. Haklısın özür diliyorum, arkadaşa çok güzel iltifat etmişsin.beyin yok hakaret mi
tamam artık yeter2 şey dedik bilmiyodum kendini bunla savunma artık
bak bu üyenin mesajında alıntı yapmış adamAz önce hakaret ettin. Üzerine de güzel bir uyarı yemişsin.
foruma üye olmamın sebebi bu insan zaten neden mesaj kasmak gibi bi amacım olsunharbi boş insanlar birde 2 side foruma daha yeni kayıt olmuşlar bu konuda mesaj kastılar herhalde tartışmak için kayıt olmuşlar aerghghjksergrge
abi sen ne diyorsun ya .ddd1. 5700xt nin rogu yok mu sanıyorsun
2. rog savunmadığım haldee sen rog vs diğer modeller üzerinden gelmiş bu tartışmayı nvidia amd ye ne ara çektin
3.Senin amacın ne ortalığı karıştırmak mı engeli yedin benden haberin olsun
![]()
Ben tartışmayı fitillemedim onun benim adıma açtığı forumada mesaj bile yazmadım geldi burda birsürü şeyler yazdı.harbi boş insanlar birde 2 side foruma daha yeni kayıt olmuşlar bu konuda mesaj kastılar herhalde tartışmak için kayıt olmuşlar aerghghjksergrge
evet bu da hakaret ama samimi olduğum içn bunu söyüyorumHmm, bir düşünelim. Haklısın özür diliyorum, arkadaşa çok güzel iltifat etmişsin.
nere geliyo nerde bu adminler yarım saattir cağırıyorum kum havuzuna döndü ortalık veletler kapışıp duruyor herkeste bi laf koyma çabasıBura babanızın mekanı mı lan gidin başka yerde tartışın yoksa ban is coming
aga yöneticiler online değiller@Mehmet Yılmaz @crazyreign konu kilit pls
senin tüzünden mesajım 77 olduBen tartışmayı fitillemedim onun benim adıma açtığı forumada mesaj bile yazmadım geldi burda birsürü şeyler yazdı.
Sanırım gerçek hayatta da tanışıksınız. Ancak burası bir forum, hakaret edeceksen özelden etmelisin.evet bu da hakaret ama samimi olduğum içn bunu söyüyorum
@Mehmet Yılmaz abim online.aga yöneticiler online değiller![]()
aga yöneticiler online değiller![]()