Rtx 2070 ekran kartım var.

Çok kararsız kaldım 5600 yeter diyor herkes sıkıntılı bir durum :D
Oyun için yeter eğer edit gibi ağır işler için kullanıcaksanız 5700x almalısınız en baştada dedim bunu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 alacaksan bunu öneririm. 5700x3d alacaksan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ böyle soğutucular var ama kasana sığarmı bilmem.
ürün arkadaş için hem pahalı hemde kasasının birebir yükseklik ölçüsünü yok gibi duruyor assasin kingte yeter

5600 alacaksan bunu öneririm. 5700x3d alacaksan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ böyle soğutucular var ama kasana sığarmı bilmem.
Desteğin için teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldu <3

Oyun için yeter eğer edit gibi ağır işler için kullanıcaksanız 5700x almalısınız en baştada dedim bunu :)

ürün arkadaş için hem pahalı hemde kasasının birebir yükseklik ölçüsünü yok gibi duruyor assasin kingte yeter
Yok ya edit falan yok peki son soru 5600 mü 5600x mi

aradaki 200 mhz için fiyat farkına değmez bence.5600. 5600x kullanmama rağmen söylüyorum benim aldığım zamanda 5600 çıkmamıştı.

5600 derim muhtemelen overclock yapmayacaksındır.

5600 derim muhtemelen overclock yapmayacaksındır.
Yok overclock yapmam ama youtubede baktığımda fps o kadar iyi gibi gelmedi işte 5700x daha mı iyi olur diye düşündürttü

aradaki 200 mhz için fiyat farkına değmez bence.5600. 5600x kullanmama rağmen söylüyorum benim aldığım zamanda 5600 çıkmamıştı.
Teşekkürler çok

200mhz haricinde silikon farkı varda overclock yapmayacaktır arkadaş zaten.

Geri