Rtx 2070 ti Ethereum verimi

Gidip orada bellek hızına +1500 falan verirsen stabil olmaz tabi. +500 girerek başla yavaş yavaş arttırarak dene.

Çekirdek hızına -200 gibi bir şey versen yeter. Bir de Power limiti en düşüğe Çek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stabil çalışıyorsa kullanılabilir çok dengesiz değil.
Dediğin gibi yaptım bellek hızını ama power limit kısmında değişiklik yapamıyorum

Gidip orada bellek hızına +1500 falan verirsen stabil olmaz tabi. +500 girerek başla yavaş yavaş arttırarak dene.

Çekirdek hızına -200 gibi bir şey versen yeter. Bir de Power limiti en düşüğe Çek.

Stabil çalışıyorsa kullanılabilir çok dengesiz değil.
Power limit kısmında değişiklik yapamıyorum ama sanırım zaten en düşükte duruyor

Şuan da da 32.90 mh sınırında kaldı neyse yapıcak bir şey yok

Son düzenleme:
Ti olmasının mininge bir kısıtlaması yok. Tam tersine Ti modeller genelde daha güçlü oldukları için daha fazla MH verirler (istisnaları var ama)

LHR kartlar şuan kısmen kırılsa da LHR olmayanlara göre daha az MH veriyorlar. Mesela 3060Ti normalde 60MH verirken LHR olanı 40MH veriyor.

OC ile o civarlara çıkıyor. Power Limit düşürüp belleğe +500 versen o bile birkaç MH arttırır.
Vallahi hocam tam bulamadım konuyu ama yanlış söylemiş olabilirim bir rehber tarzı bir konu vardı forumda hala bulamadım v2 lerde kesin yapılmaz 3070-3080ti larda da yapılmaz gibi bir ibare hatırlıyorum ama çok anlamadığım için sormak istedim

Geri