Rtx 2070s alıcam.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,895
Rtx 3xxx beklenmelimi.

Son düzenleme:
overclock bilgin varsa kendin yapabilirsin bu overclocku 605 lira vermene hiç gerek yok

2 Kart arasında Artırılmış (OC) Frekans Farkı var baktıgımda Biri 1815Mhz Diyeri 1785Mhz Ama arada 605₺ Farkediyor. Sizce Değermi ?
-------------------------------

Alıntıyı görüntüle
Değmez

Gaming OC farklı model. Daha iyi model. Görünüşü aynı ama minimal ve soğutma farkları var.

Windforce’un da soğutması yeterli ama Gaming OC daha iyi bir model olarak geçiyor. Birde Windforce’da Coil Whine sorunu olabiliyormuş sanırım.

Windforce’un da soğutması yeterli ama Gaming OC daha iyi bir model olarak geçiyor. Birde Windforce’da Coil Whine sorunu olabiliyormuş sanırım.
gaming 3x modeli daha iyi ozaman çünkü hangi forumda okusam windforce coil var diye yazıyor millet.

Gaming OC farklı model. Daha iyi model. Görünüşü aynı ama minimal ve soğutma farkları var.
sogutmada galiba ikiside aynı da winforce coil cok cıkıyormuş bence 3-5 in hesabını yapan biri değilim hacım aslında. onu dusunuyorum gaming 3x mi alsam direk diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

605 lira farka asla değmez. Frekansı az olanı azcık OC yapsan aynı olur
@Seikan hacılar mesele oc meselesi değil gaming 3x cogu yerde daha kaliteli diye geçiyor windforce üst modeli diye.

Sen olsan ?

sogutmada galiba ikiside aynı da winforce coil cok cıkıyormuş bence 3-5 in hesabını yapan biri değilim hacım aslında. onu dusunuyorum gaming 3x mi alsam direk diye.

@Seikan hacılar mesele oc meselesi değil gaming 3x cogu yerde daha kaliteli diye geçiyor windforce üst modeli diye.

Sen olsan ?
Kasanın hava akışı iyi ise fazladan 100 lira bile vermezdim gaming modeli için

MHZ farkını 10 saniye sürecek bir OC ile kaparsın zaten frekans farkı çok çok az

Coil Whine tamamen şans. Benim Rog Strix 2080S imde de var Coil Whine. Hele çok fazla overclocklu kullandığım için iyice artıyor coil whine

Gaming OC kartımla yorumları okuyorum.
Demek beklemek istemedin 3060TI'ı, bana da bir wraith prism ordan kardesm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,449
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri