Değmez2 Kart arasında Artırılmış (OC) Frekans Farkı var baktıgımda Biri 1815Mhz Diyeri 1785Mhz Ama arada 605₺ Farkediyor. Sizce Değermi ?
-------------------------------![]()
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming 3x 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming 3x 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
.605 lira farka asla değmez. Frekansı az olanı azcık OC yapsan aynı olur
gaming 3x modeli daha iyi ozaman çünkü hangi forumda okusam windforce coil var diye yazıyor millet.Windforce’un da soğutması yeterli ama Gaming OC daha iyi bir model olarak geçiyor. Birde Windforce’da Coil Whine sorunu olabiliyormuş sanırım.
O model daha üst diye geçiyor zatengaming 3x modeli daha iyi ozaman çünkü hangi forumda okusam windforce coil var diye yazıyor millet.
sogutmada galiba ikiside aynı da winforce coil cok cıkıyormuş bence 3-5 in hesabını yapan biri değilim hacım aslında. onu dusunuyorum gaming 3x mi alsam direk diye.Gaming OC farklı model. Daha iyi model. Görünüşü aynı ama minimal ve soğutma farkları var.
@Seikan hacılar mesele oc meselesi değil gaming 3x cogu yerde daha kaliteli diye geçiyor windforce üst modeli diye.605 lira farka asla değmez. Frekansı az olanı azcık OC yapsan aynı olur
Sen olsan ?Gaming OC farklı model. Daha iyi model. Görünüşü aynı ama minimal ve soğutma farkları var.
Kasanın hava akışı iyi ise fazladan 100 lira bile vermezdim gaming modeli içinsogutmada galiba ikiside aynı da winforce coil cok cıkıyormuş bence 3-5 in hesabını yapan biri değilim hacım aslında. onu dusunuyorum gaming 3x mi alsam direk diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Seikan hacılar mesele oc meselesi değil gaming 3x cogu yerde daha kaliteli diye geçiyor windforce üst modeli diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen olsan ?