- Reaksiyon skoru
- 685
2080 Ti nın hakkı 4k veya 2k dır. 4k ya çek derim veya 2k ya çözünürlüğü.Bunu nasıl çözebilirim ? Etrafta çok bilgi kirliliği var
2080 Ti nın hakkı 4k veya 2k dır. 4k ya çek derim veya 2k ya çözünürlüğü.Bunu nasıl çözebilirim ? Etrafta çok bilgi kirliliği var
MAALESEF o kadarlık monitörüm yok2080 Ti nın hakkı 4k veya 2k dır. 4k ya çek derim veya 2k ya çözünürlüğü.
DSR AçabilirsinMAALESEF o kadarlık monitörüm yok![]()
Dostum ya 2 veya 4K monitör alıp bu çözünürlüklerde kullanacaksın ya da işlemciyi 10900K yapıp 1080P de kullanacaksın ki hiç önermem çünkü kartın 1080P değil 4K kartı.Bunu nasıl çözebilirim ? Etrafta çok bilgi kirliliği var
Monitör fiyatları ortada hali hazırda 1080p nin en üst düzey canavar monitörlerine sahibim diyebilirim 2 tane bunun başka yolu yok mu zaten kaç senedir biriktirdiğim para suyunu çektiDostum ya 2 veya 4K monitör alıp bu çözünürlüklerde kullanacaksın ya da işlemciyi 10900K yapıp 1080P de kullanacaksın ki hiç önermem çünkü kartın 1080P değil 4K kartı.
Bence en orta yol 2K monitör alıp oyunlarını 2K Ultra da oyna, darboğazı baya indirirsin.
Malesef yok.Monitör fiyatları ortada hali hazırda 1080p nin en üst düzey canavar monitörlerine sahibim diyebilirim 2 tane bunun başka yolu yok mu zaten kaç senedir biriktirdiğim para suyunu çekti![]()
DSR VarMonitör fiyatları ortada hali hazırda 1080p nin en üst düzey canavar monitörlerine sahibim diyebilirim 2 tane bunun başka yolu yok mu zaten kaç senedir biriktirdiğim para suyunu çekti![]()
Dsr daha önce hiç denemedim bu işe yarar mı ?DSR Var![]()
OlmalıMalesef yok.
4k deneyebilirsin DSR ile. ama genede. elindeki anakart işlemciyi elden çıkart. bu yarar işine. RTX 2080 Ti hakkı 4k dırDsr daha önce hiç denemedim bu işe yarar mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olmalı![]()
İçimi ayrı bi sıkıntı kapladı ... Her şey ateş pahası ve monitör almak...DSR aç ama DSR açınca ne kadar darboğaz kapanacak olsa da 1080P ye göre daha düşük FPS alma ihtimalin yüksek çözünürlüğü arttırıyorsun sonuçta
Peki ya yükü direkt ekran kartına bindiremiyor muyum?DSR aç ama DSR açınca ne kadar darboğaz kapanacak olsa da 1080P ye göre daha düşük FPS alma ihtimalin yüksek çözünürlüğü arttırıyorsun sonuçta
Yok. İş öyle çalışsaydı insanlar 5 liralık işlemciye 2080ti takardı. Ekran kartı da istemediğinden değil ki. Yük binemiyor işlemci ekran kartının kareleri çizme hızına yetişemediğindenİçimi ayrı bi sıkıntı kapladı ... Her şey ateş pahası ve monitör almak...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki ya yükü direkt ekran kartına bindiremiyor muyum?
İyi de hocam 9700k da 5 liralık değil kiYok. İş öyle çalışsaydı insanlar 5 liralık işlemciye 2080ti takardı. Ekran kartı da istemediğinden değil ki. Yük binemiyor işlemci ekran kartının kareleri çizme hızına yetişemediğinden