Rtx 2080S PC Toplama Nasıl ?

Anakart konusunda @crazyreign hocama katılıyorum. At şeyine kelebek konmuş gibi sistem olmasın. Örneğin neden 2080 S ?
2070 S ile aralarında çok fark var mı? Anakartını biraz daha iyi tutabilrsin ve ram belleklerini 3600 gskill yapabilrsin

Ses kartı öyle ses kartı değil. Ses kartı verdiğim örnekti, PCIe x1'e ekran kartı da takabilirsin, ses kartı dediğime takılma.
X16 taksak yeterli olur 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart konusunda @crazyreign hocama katılıyorum. At şeyine kelebek konmuş gibi sistem olmasın. Örneğin neden 2080 S ?
2070 S ile aralarında çok fark var mı? Anakartını biraz daha iyi tutabilrsin ve RAM belleklerini 3600 gskill yapabilrsin
Aslında bende düşündüm 2070 super yapmayı

Yani 2.5GBps olursa nolur alınan hız limitimi artıyor artıyorsa ne kadar ?
Bant genişliğin artmış oluyor. Tabii ki oyun oynayacak kişiyi etkilemez bu. Dünyada 2.5 GBps alan kaç kişi vardır bilemem, Türkiye'de imkansız gibi bir şey :D.

X16 taksak yeterli olur 😂

Aslında bende düşündüm 2070 super yapmayı
Sakın ha Şeytana uyup ta o paraya 5700xt falan düşünme 2070 S ler çok iyi bence şu anda piyasada en mantıklı FP kartlar 4-5 bin bandında

Bant genişliğin artmış oluyor. Tabii ki oyun oynayacak kişiyi etkilemez bu. Dünyada 2.5 GBps alan kaç kişi vardır bilemem, Türkiye'de imkansız gibi bir şey :D.
Hocam valla bende 2.5mb/s zannettim zaten bizim lanet türk telekom 30 download 5 de upload veriyor kafa rahat ondan 😂😎

Sakın ha Şeytana uyup ta o paraya 5700xt falan düşünme 2070 S ler çok iyi bence şu anda piyasada en mantıklı FP kartlar 4-5 bin bandında
Hocam hiç bir güç bana amd ekran kartı aldırttıramaz👍

@Dark Lighting Mesela bu kartı düşünebilrsin ben düşünüyorum
Az yavaş hocam anakarta 900 tl vermekten çekiniyorum sen naptın :)

@Dark Lighting Mesela bu kartı düşünebilrsin ben düşünüyorum
O kart da overkill be hocam. Arkadaş anakart olarak TUF B450M-PLUS GAMING seçmiş, ROG STRIX B550-E GAMING ile arasında dağlar var. TUF GAMING B550-PLUS alsın yeter bence :D.

Hocam hiç bir güç bana amd ekran kartı aldırttıramaz👍

Az yavaş hocam anakarta 900 TL vermekten çekiniyorum sen naptın :)
ekran kartını 2070 S yapcan onun farkıyla bunu alcaksın işte :D Anakart adı üstünde ANA sağlam olacakki üzerindeki elemanlar Guraba kalmasın

O kart da overkill be hocam. Arkadaş anakart olarak TUF B450M-PLUS GAMING seçmiş, ROG STRIX B550-E GAMING ile arasında dağlar var. TUF GAMING B550-PLUS alsın yeter bence :D.
Evet katılıyorum sana hocam ben nasa bilgisayarı kurmuyorum sakin

ekran kartını 2070 S yapcan onun farkıyla bunu alcaksın işte :D Anakart adı üstünde ANA sağlam olacakki üzerindeki elemanlar Guraba kalmasın
Aslında doğru söylüyorsun usta 1 defa alıcaksın uzun kullanıcaksın ama ben meslek sahibi olunca çok deli pc almayı planlıyorum mesela allstar premium 3 gibi

Az müsade verin ben 10.750tl ile 2070 super sistem toplayayım

Evet katılıyorum sana hocam ben nasa bilgisayarı kurmuyorum sakin
Ben anakartın iyi olmasından yanayım açıkcası mesela gittim en iyi x570 anakartı aldım bozuk çıkınca asus tuf b450 pro seçmek zorunda kaldım. sonra da b450 hazır takılı uğraşmamak için kalsın dedim. Yoksa ben sistemimde b450 kartı kesinlikle kullanmam x570 varken .Güç kaynağı olsun sistem parçalarını yüksek tutmaya çalışırım 10 k dan bahsediyon. Şimdi b450m tuf plus a yakışırmı 2070 S Bari b550 tuf al

Ben anakartın iyi olmasından yanayım açıkcası mesela gittim en iyi x570 anakartı aldım bozuk çıkınca asus tuf b450 pro seçmek zorunda kaldım. sonra da b450 hazır takılı uğraşmamak için kalsın dedim. Yoksa ben sistemimde b450 kartı kesinlikle kullanmam x570 varken .Güç kaynağı olsun sistem parçalarını yüksek tutmaya çalışırım 10 k dan bahsediyon. Şimdi b450m tuf plus a yakışırmı 2070 S Bari b550 tuf al
Deli bir şey yapıcam bekleyin COMING SOON...

Hemen yazıyorum özellikleri
Adata Xpg D41 16GB (8x2) 3200mhz cl16
Ryzen 7 3700x (Wrait Prism) :cool:
Gigabyte Rtx 2080S Windforce OC 8GB
Dark Guardian
Asus B450M TUF Plus Gaming
Toplam 10.750TL M2 SSD ve psuya para yetmedi 😂 halledicem ama böyle nasıl ? Bu arada m2 SSD yi Samsung 970 EVO alıcam psudan sonra para yetmezse MP510 480GB alırım onada yetmezse 860 SSD sata alırım :)
Knk sistem güzel ama sırf RGB için performanstan geçme şuan itopyada Corsair rgb pro 679tl

Geri