Rtx 3050 Furmark sonucu iyi mi?

filozof70

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar ikinci el sistem alacağım asus rtx 3050 8gb modeli var. Satıcıdan furmark istedim bana fotoğraf attı sizce alınır mı. Durumu iyi mi hiç anlamam yardımcı olun acil...

Son düzenleme:
kesinlike bakım şart ,bundan dolayı indirim yapmasını iste.
Hocam Kutusu faturası var ve ürünün daha 1 yıl garantisi var. Garanti kapsamında bakım gibi bir şey mevcut mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart alev alacak 143watta bu kadar ısınır mı kart
Çift monitör kullanıyor ve solidwork gibi ekran kartı isteyen mühendislik programları için sadece 1 yıldır kullanıyormuş kartı. Çift Monitörle alakası olabilir mi

Çift monitörle alakası yok o kart bakım istiyor. Kaç paraya aldığına bağlı ama değerler kötü

Altta da rpm yazanlar fan hızı hem kafa şişirir hem kartın derecesi temmuz ağustos gibi daha da yükselir

Hocam Kutusu faturası var ve ürünün daha 1 yıl garantisi var. Garanti kapsamında bakım gibi bir şey mevcut mu

Çift monitör kullanıyor ve solidwork gibi ekran kartı isteyen mühendislik programları için sadece 1 yıldır kullanıyormuş kartı. Çift Monitörle alakası olabilir mi
fiyatı kaç

Hocam fiyat yok takas yapıyorum bu takasa değer mi sizce ekran kartı göz önünde bulundurulduğunda.

Benim laptopum; monster abra a5 v16. 7.3
Gtx 1650
16gb ram
500gb ssd

Alacağım sistem:
Gtx 3050 8gb
R5 5600
500gb ssd
16gb ram
Samsung odyssey 24 inch 144 hz monitör

Her parça kutulu ve 1 yıl garantileri var

psu ve kasa nedir,takas mantıklı duruyor
Hocam kasa markası bilmiyorum dedi ama psu kasa ile birlikte geldi dedi. Psu ve kasa fotoğraflarını atıyorum

psu ve kasa nedir,takas mantıklı duruyor

Kasa buymuş hocam

Son düzenleme:
Geri