Yardım RTX 3050 HDMI NO SİGNAL

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar RTX 3050 aldım, kartın fanları çalışıyo ama sinyal yok, monitöre sinyal vermiyo. Neden olabilir bu?

B450MK-2 anakart
Ryzen 5 3500x

Parçalar bunlar neden olabilir?

Ekler

• IMG_1187.webp
    IMG_1187.webp
    1 MB · Hit: 27
  • IMG_1188.webp
    IMG_1188.webp
    913.4 KB · Hit: 18
Speaker bağla sistemi aç açılırken kaç bip veriyor uzun mu kısa mı veriyor söyle. No signal dediği sistem boot etmemiş yani çalışmıyor. Uzaktan müdehale ile çözmek zor. En basiti ram'leri sök, silgi ile uçlarını sil geri tak. Olmazsa servisine yolla yoksa bilgisayarcıya ver.

Speaker bağla sistemi aç açılırken kaç bip veriyor uzun mu kısa mı veriyor söyle. No signal dediği sistem boot etmemiş yani çalışmıyor. Uzaktan müdehale ile çözmek zor. En basiti ram'leri sök, silgi ile uçlarını sil geri tak. Olmazsa servisine yolla yoksa bilgisayarcıya ver.
Anakartta uyarı ışığı var, oturtamama gibi bir durum var mı diye bakıyorum, öyle olsa fan çalışmaz.

R
Ramları söktüm sildim açıldı, teşekkürler. Ama şimdide Windowsu kuramadım 😅

Geri