Neler Yeni

RTX 3050 Hemen Almayın !

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hayır kızdığım nokta hep şu laf.
Türkiyede olmaz bilmem ne de rahat alırlar lafı.
Bilip bilmeden şu lafı kullanmayın yeter artık şu lafa sinir oluyorum gerektiğinde kullanın
Rahat alırlar demedim ben hocam. Oraya göre fiyatın buranın ki gibi fazla olmadığını söylemek istedim. Genellikle Türkiye'de satılan teknolojik ürünleri Avrupa ülkelerindeki vatandaşlar daha rahat alıyorlar.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk çıktığında almayıp, artan döviz sonrası yine alamayacağına o kadar emimki :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rahat alırlar demedim ben hocam. Oraya göre fiyatın buranın ki gibi fazla olmadığını söylemek istedim. Genellikle Türkiye'de satılan teknolojik ürünleri Avrupa ülkelerindeki vatandaşlar daha rahat alıyorlar.
Avrupada demeyin.
Bazı ülkelerde diyin.
Ona bakarsan Moldova da , Ukrayna da avrupa devleti ama bizden beterler.
Avruğa değil de almanya de , ingiliz de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk çıktığında almayıp, artan döviz sonrası yine alamayacağına o kadar emimki :)
En son düzenleme gelicekti sanırsam bir vergi indirimi yapıcaklar ama bakalım.Ne kadar olur bilmem ama az da olsa çok da olsa başka bir şey yapacaklarını sanmam ama bekleeyerek göreceğiz.
Fiyatlar anormal şuan.
Çip sorunu çok uzun sürdü.
Fiyatlar bu kadar uçuk olmazdı gine.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Avrupada demeyin.
Bazı ülkelerde diyin.
Ona bakarsan Moldova da , Ukrayna da avrupa devleti ama bizden beterler.
Avruğa değil de almanya de , ingiliz de.

En son düzenleme gelicekti sanırsam bir vergi indirimi yapıcaklar ama bakalım.
Fiyatlar anormal şuan.
Çip sorunu çok uzun sürdü.
Fiyatlar bu kadar uçuk olmazdı gine.
Hocam günlük hayatınızda da böyle gereksiz şeylere takılır mısınız? Avrupa ülkeleri derken kast ettiğim ülkelerin anlaşılacağını düşünüyorum. 13 yaşında küçükseniz anlamamış olmanız normal. Tanımadığınız insanlara bundan sonra gereksiz şeylerden dolayı yükselmemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam günlük hayatınızda da böyle gereksiz şeylere takılır mısınız? Avrupa ülkeleri derken kast ettiğim ülkelerin anlaşılacağını düşünüyorum. 13 yaşında küçükseniz anlamamış olmanız normal. Tanımadığınız insanlara bundan sonra gereksiz şeylerden dolayı yükselmemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar.
Yok anladım kusura bakma biraz yükselmişim.
Aramız bozulmasın anladım tabi ama işte ben de anlamadım kusura bakmayın cidden sizi üzmek veya kırmak amacım değildi.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
RTX 3050 kartlar ülkemizde yaklaşık 7 bin liraya satışa çıktı. Size önerim hemen almayın, mutlaka fiyatlar düşecektir. Örnek 6500xt. 6500xt 6 binlere kadar çıktı, oyuncular tarafından rağbet görmeyince kademe kademe düştü. En son 4500 dü. biraz daha düşer tahminim. Piyasayı oyuncular belirler. Dediğim gibi bu fiyatlara hemen almayın göreceksiniz, 5 bin liraya kadar düşer. 6500xt 200 dolar çıkış fiyatı, şuan trde 4500 lira. rtx3050 250 dolar çıkış fiyatı, trde en fazla 5-5,5 a satılması lazım hesap ortada...
Haklısın ama düşmez hep aynısı oluyor fiyat düşmez artacak mining yapılmıyor diye düşmez çok talep olucak zaten şuan stok yok geldiği zaman yeteri kadar da gelmez :(

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Yok anladım kusura bakma biraz yükselmişim.
Aramız bozulmasın anladım tabi ama işte ben de anlamadım kusura bakmayın cidden sizi üzmek veya kırmak amacım değildi.
Sorun değil hocam. Benim de amacım sizinle tartışmak değil. İncir çekirdeğini bile doldurmayacak bir durumdan ötürü tartışmak gereksiz olurdu zaten. İyi akşamlar dilerim.

eca724

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eyüp
Haklısın ama düşmez hep aynısı oluyor fiyat düşmez artacak mining yapılmıyor diye düşmez çok talep olucak zaten şuan stok yok geldiği zaman yeteri kadar da gelmez :(
Kartlar çıkmadan önde stok sorunu olmayacak diye açıklama yaptılar. Bence fiyatların düşüp düşmemesi bizlere bağlı. Acele etmezsek fiyatlar düşer. Ama görmemiş gibi saldırırsak, satıcı her türlü kitler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet
Bu Amazon USA de şuanda stokta olan bir RX 6500 xt. tl çevirince 3700 tl yapıyor ve yaklaşık 1 hafadır stokta satılmıyor bile yani biz 4500'e seviniyoruz.
Ekran görüntüsü 2022-02-03 212317.png

Alın buda linki: https://www.amazon.com/XFX-Speedste...=1643912588&sprefix=rx+6500+xt,aps,212&sr=8-1

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
1 ay bekleyin öyle alın

Bu Amazon USA de şuanda stokta olan bir RX 6500 xt. TL çevirince 3700 TL yapıyor ve yaklaşık 1 hafadır stokta satılmıyor bile yani biz 4500'e seviniyoruz.Alıntıyı görüntüle

Alın buda linki: https://www.amazon.com/XFX-Speedster-QICK210-Graphics-RX-65XT4DBDQ/dp/B09Q98KRTG/ref=sr_1_1?crid=26ORPSE2IICX&currency=USD&keywords=rx+6500+xt&qid=1643912588&sprefix=rx+6500+xt,aps,212&sr=8-1
onun bide vergilrti yokmu

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom