Neler Yeni

RTX 3050 R5 5600H kaç sene götürür

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
Arkadaşlar sizce bu sistem kaç sene daha götürür 8+8 Ram taktıracağım haftaya teknik serviste birde.

alu'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Belikırık
Ne oynadığına bağlı. Gtx970li sistemimi 8 sene kullandım. Bakım yapmak vs. de önemli

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar sizce bu sistem kaç sene daha götürür 8+8 Ram taktıracağım haftaya teknik serviste birde.
Dlss vs. İle 4 yıl götürebileceğini düşünüyorum
Edit:4 sene sonra bile oyunları açabilir ama verimli performans verir mi bilemiyorum büyük oyunlar için

Son düzenleme:

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne oynadığına bağlı. Gtx970li sistemimi 8 sene kullandım. Bakım yapmak vs. de önemli
Hocam güncel story oyunlarını oynuyorum. Ama pek AAA oyunları oynamıyorum. Çok uzun ve yorucu geliyorlar bana. Daha çok ufak çaplı stüdyoların geliştirdiği, Evil West, Atomic Heart gibi oyunlar hitap ediyor bana.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam yüksek grafik takıntınız yoksa saf güç olarak 4-5 sene rahat gider de, VRAM'den ötürü süre biraz kısalır gibi, 4GB yetersiz kalıyor çünkü.

alu'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Belikırık
Hocam güncel story oyunlarını oynuyorum. Ama pek AAA oyunları oynamıyorum. Çok uzun ve yorucu geliyorlar bana. Daha çok ufak çaplı stüdyoların geliştirdiği, Evil West, Atomic Heart gibi oyunlar hitap ediyor bana.
O zaman bence min 4-5 senesi var. Sonrasında gpu hariç sisteme upgrade çekip 1-2 sene sonrasında da yeni gpu'ya geçilebilir. Tabi bu bahsettiğim senaryoda son 2-3 yıl sadece low ayarlarda yüksek grafikli oyunları açabilirsin

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman bence min 4-5 senesi var. Sonrasında gpu hariç sisteme upgrade çekip 1-2 sene sonrasında da yeni gpu'ya geçilebilir. Tabi bu bahsettiğim senaryoda son 2-3 yıl sadece low ayarlarda yüksek grafikli oyunları açabilirsin
Hocam beni 2 sene götürsün kâfi. Sonrasında laptopu satıp masaüstüne geçiş yapacağım.

Top Bottom