Dlss vs. İle 4 yıl götürebileceğini düşünüyorumArkadaşlar sizce bu sistem kaç sene daha götürür 8+8 Ram taktıracağım haftaya teknik serviste birde.
Hocam güncel story oyunlarını oynuyorum. Ama pek AAA oyunları oynamıyorum. Çok uzun ve yorucu geliyorlar bana. Daha çok ufak çaplı stüdyoların geliştirdiği, Evil West, Atomic Heart gibi oyunlar hitap ediyor bana.Ne oynadığına bağlı. Gtx970li sistemimi 8 sene kullandım. Bakım yapmak vs. de önemli
O zaman bence min 4-5 senesi var. Sonrasında gpu hariç sisteme upgrade çekip 1-2 sene sonrasında da yeni gpu'ya geçilebilir. Tabi bu bahsettiğim senaryoda son 2-3 yıl sadece low ayarlarda yüksek grafikli oyunları açabilirsinHocam güncel story oyunlarını oynuyorum. Ama pek AAA oyunları oynamıyorum. Çok uzun ve yorucu geliyorlar bana. Daha çok ufak çaplı stüdyoların geliştirdiği, Evil West, Atomic Heart gibi oyunlar hitap ediyor bana.
Hocam beni 2 sene götürsün kâfi. Sonrasında laptopu satıp masaüstüne geçiş yapacağım.O zaman bence min 4-5 senesi var. Sonrasında gpu hariç sisteme upgrade çekip 1-2 sene sonrasında da yeni gpu'ya geçilebilir. Tabi bu bahsettiğim senaryoda son 2-3 yıl sadece low ayarlarda yüksek grafikli oyunları açabilirsin