Neler Yeni

RTX 3050 Ti'ın Ülkemize Gelmesini mi Yoksa Çip Krizinin Bitmesini mi Beklemeliyim?

salihb7123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
rtx 3050ti var türkiyede fakat 2-3 model var hepside msi ve acayip pahalı diğer modelleri eminim daha ucuz olacak

çip krizi bitmeyecek

Fiyatların ucuzlamasını kesinlikle beklemelisin. İnanılmaz pahalılar ekran kartları. 2017-2018 mining furyası bitince ekran kartları bir anda ucuzlamaya başlamıştı. Kripto paralar ve pandemi üst üste binince tekrar fiyatlar uçuk hale geldi. Acil lazımsa 1 2 sene idare etmek için ucuz bir kart almanı tavsiye ederim.

aynen bir daha ekran kartı da üretilemeyecek :D

Üretilen ekran kartları olduğu gibi mining için kullanılmıyor mu ?
Ayrıca bitcoin fiyatları da yükselişte sayılır insanlar kolay yoldan para kazanmayı hedeflediği bir devirde gayet normal.
Ülkenin durumunu da düşünürsen bu fiyatlar bir daha düzeleceğini sanmıyorum .
Yaptığım açıklama mantıklı aslında.

Ayrıca bitcoin fiyatları da yükselişte sayılır insanlar kolay yoldan para kazanmayı hedeflediği bir devirde gayet normal.
Mantıklı falan değil ve bitcoin yükselişte falan değil.

bitcoin nasıl bir yükselişte şuan ki fiyatı çok fazla düştü eğer daha da düşmeye devam ederse aynı 2018'de olduğu gibi ara verilebilir

Geri