Neler Yeni

RTX 3060 12 GB FPS SORUNU

infinist0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yağız Büyükkoyuncu
Merhabalar, oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows uptadelerini yapıyorum, nvdia üzerinden gelen ekran kartı güncellemelerini yapıyorum fakat oyunlarda çok düşük fps alıyorum örneğin Gta 5 online oynarken 40-50-60 fps aralığında fps değerlerim geziyor ve bazen oyunun donuyor. 165 hz monitöre sahibim ve bu yüzden bu durum benim sinirimi çok bozuyor yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Merhabalar, oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows uptadelerini yapıyorum, nvdia üzerinden gelen ekran kartı güncellemelerini yapıyorum fakat oyunlarda çok düşük fps alıyorum örneğin Gta 5 online oynarken 40-50-60 fps aralığında fps değerlerim geziyor ve bazen oyunun donuyor. 165 hz monitöre sahibim ve bu yüzden bu durum benim sinirimi çok bozuyor yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
işlemci?
psu?
oyunun olduğu disk
ram?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eymenarthur
İ3 10100f, 16 gbram, 2 disk var ikisinde ssd d diskinde, psuyu bilmiyorum
sıcaklık derecelri ne oyunun drop veya fps kaybı yedigi yerleri msi afterburner degerleri ile atarmısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
PayiTaht
Dostum bilgisayar bir bütündür evet oyun oynamak için ortalama ekran kartın olabilir ama o işlemciye bu ekran kartı olmaz maalesef düşük alman normal

Top Bottom