Neden 4060 yerine 3060 almak istiyorsun?
ben de satıyom 8 bine TUF 3060 garantisi de mevcut. Açılmadı etmedi gaminggende almıstım garantisi 1 sene veya 6 ay falan var. İzmirdeyim, istanbul antalyaya arkadaşa gönderebilirim2 yıldır Asus tuf rtx 30060 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Hiç ses yok neredeyse. % 75 fan hızında ses duyulmuyor. 60 dereceyi geçmiyor.
bu da alınabilir
Arkadaşlar merhaba, başlıkta'da belirtildiği gibi RTX 3060 12GB alacağım. Zibilyon çeşit marka modeli var hangisi en doğru olanı bilemedim. ikinci el temiz bildiğiniz varsa link atarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Anakart B550M HDV
attıkların pahalı o kadar etmezler2 yıldır Asus tuf rtx 30060 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Hiç ses yok neredeyse. % 75 fan hızında ses duyulmuyor. 60 dereceyi geçmiyor.
bu da alınabilir
Öyle ama 3060 a vereceğine 4060 daha iyi bence. Bir de benim verdiğim linkteki kartlar indirimsiz . Pazarlık yapılıp uyguna alınabilir. Bir de Asus tuf ile galax karşılaştırması aynı değil.
sıfır, 6 ay peşin taksitli istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
attıkların pahalı o kadar etmezler
garantisiz minig çıkması kart ile sıfır 6 taksit ile alınan kart karşılaştırılamaz bile ayrıca dediğim gibi pahalı etmez o kadarÖyle ama 3060 a vereceğine 4060 daha iyi bence. Bir de benim verdiğim linkteki kartlar indirimsiz . Pazarlık yapılıp uyguna alınabilir. Bir de Asus tuf ile galax karşılaştırması aynı değil.