Neler Yeni

Yardım Rtx 3060 aldım ve kutu jelatinli değildi

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Adamin bahsettigi olay statik poset degil.kartin uzerinde yapiskan halde bulunan jelatindan bahsediyor
Bi sıkıntı var mıdır sence sen anladın demek istediğimi bi tık da eğim var gibi ekran kartında ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının modelini youtube'dan girip unboxing videolarını izleyin ona göre karşılaştırın.
Bakıyorumda birinde bi tık eğim var birinde yok stres yaptım iyice

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Bi sıkıntı var mıdır sence sen anladın demek istediğimi bi tık da eğim var gibi ekran kartında ondan

Bakıyorumda birinde bi tık eğim var birinde yok stres yaptım iyice
Kardes iletisime geç hepsiburada ile. Alıyorlarsa direkt iade et içinde kalmasın sonra en ufak sorunda keşke iade etseydim deme. Ya da değişim eğer fiyat farkı oluştuysa. Ha adamlar almazsa en azından denemiştim dersin içindeki paranoya gider.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Zaten ben de bunu dile getirdim.
dostum bak duzgunce yazıyırum . konu sahıbı arkadas jelatin den kastı statik poşet. sen jeiatin gormedım demıssın ben genel kartlardan bahsettım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YÜCEL GÖVEZ
Rtx 3060 aldım hepsiburada satıcısı kutuda jelatin yoktu ve bi tık eğimli bu bir problemmi ona göre iade edeceğim yardımcı olabilirmisiniz ekte de görebilirsiniz düz bir zemine koyunca orda kısmı havada kalıyor

Bende hepsiburada satıcılı aldım kart bu poşetin içinde sanırım seninde aynı ama kutu normal yani kutunun üstünde jelatin veya bir koruma yok

Ekler

• IMG20221129034441.jpg
    IMG20221129034441.jpg
    3.9 MB · Hit: 55
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Kutu üstünün jelatinle kaplandığı ekran kartına hiç rastlamadım genelde düz kutu olur açma yerlerinde bant olur

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen

Bende hepsiburada satıcılı aldım kart bu poşetin içinde sanırım seninde aynı ama kutu normal yani kutunun üstünde jelatin veya bir koruma yok
Kartta bi tık eğim var mı atabilirmisin gotoğrafını bakabilirmiyim eklediğim fotoğraftaki gibi bi fotoğraf olursa çok mükemmel olur teşekkür ederim şimdiden

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Kutunun üzerinde ve kartın PCB, üst yüzey ve fanlarında zaten çok nadiren jelatin olur. Anti-statik poşet var ise sıkıntı yok. Baktığım fotoğraflara göre de eğim normal duruyor. Yine de hiçbir şekilde içine sinmiyor ise iade et. O psikoloji ile sadece eğimi düşüneceğin için zehir olur verdiğin para.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
asıl olay senin bu karta 12k vermen

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
banamı öyle geliyor kartta bi anormallik var sanki :kekw:
Olm paranoyak yapcanız beni

Benim ki gibi bi fotoğrafını atabilirmisin eğim var mı bi tık onda da

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YÜCEL GÖVEZ
Kartta bi tık eğim var mı atabilirmisin gotoğrafını bakabilirmiyim eklediğim fotoğraftaki gibi bi fotoğraf olursa çok mükemmel olur teşekkür ederim şimdiden

Dostum bence yok ama bazı açılardan eğimli gibi gelebilir sana

Ekler

• IMG20221129150426.jpg
    IMG20221129150426.jpg
    2.8 MB · Hit: 34
Top Bottom