CloverSitaN
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 140
- İsim
- Berker Mısırlıoğlu
Hocam bu param güvende olayı tamamen alıcıyı koruyan bir sistem. yani alırken sıkıntı yaşamazsınız ancak ürün satarken sorun olur sadece. ben 5600x ile 3060ti kullanıyordum birkaç ay önceye kadar. 3060ti çok iyi bir kart. tabii fiyata göre tercih yapmak lazım. ekran kartı ikince elde sıkıntı olabilir test etmen lazım almadan önce. bence düşük bütcede amd iyi bir tercih olabilir çünkü amd çıakrdığı teknolojileri eski kartlarında da kullanılmasına izin veriyor. Ancak 3060ti alırsan mesela frame gen kullanamazsın. illa nvidia diyorsan da 3060 ile aynı fiyata 4060 varken 3060 alınmaz bence, 3060ti'lar da pahalı. Arkadaşların attığı galax 4060 mantıklı olur senin için, Framegen kullanırsın.reis ekran kartını alayım ilk 1-2 ay idare etsin beni işlemçi sonra ben gidip işlemçide alıcam zaten
Bu arada işlemci ekran kartı uyumsuz diye bir şey yok. Ekran kartını alırsın tam performansında kullanmazsın ama yine de sorunsuz kullanırsın. Yani sırf darboğaz olacak diye aynı fiyata 4060 varken, 3060 aklından geçirme
Ek olarak elindeki sistemi satıp şimdiki bütcene ekleyip yeni bir sistem almak tek tek parça almaktan daha mantıklı olabilir. Aşağıda ki pc'lere bakabilirsin kafana yatarsa
Son düzenleme: