Neler Yeni

Rtx 3060 Günde 12 saat mining yapılır mı ?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Merhabalar. Aklımda bir soru var. Bne günde 12 saat PC kullanırım. genelde oyun oynarım. günümün 12 saati PC kapalı oluyor.Bende bu 12 saat süre boyunca mining yapsam mı diye düşünüyorum. Şu anda Ekran kartım OCl li. OC siz 80 dereceydi. şu an en fazla 82 derece oluyor. uv ile 78 dereceye düşüyor.(Tam yükte.) En azından Mouse ve Kulaklığımı değiştirmek istiyorum. sizce 82 derecede çalışan kart ile mining yapılır mı ?
@cfranko

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Ben dediğin şekilde yaptım 5 6 ay boyunca ve artık yapmıyorum yapılabilir.
Ama ekran kartı sıcaklığın fazla gibi geldi.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben dediğin şekilde yaptım 5 6 ay boyunca ve artık yapmıyorum yapılabilir.
Ama ekran kartı sıcaklığın fazla gibi geldi.
Malesef sıcak çalışıyor. bende onun için korkuyorum. kartı alalı 1-2hafta oldu. ömrü azalır mı ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Malesef sıcak çalışıyor. bende onun için korkuyorum. kartı alalı 1-2hafta oldu. ömrü azalır mı ?
Genelde mining yaparken fan hızını arttırırız genelde fan arızaları olur eğer %100'de çalıştırırsan fanın ömrü azalacaktır.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Genelde mining yaparken fan hızını arttırırız genelde fan arızaları olur eğer %100'de çalıştırırsan fanın ömrü azalacaktır.
Diyelim ki 3 yıl sonra fan bozuldu. değişim oluyor mu ?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
o zaman çok ta sıkıntı yok bence. zaten 4 yıl sonra sistem değişeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten 2-3 hafta boyunca her gün 12 saat yapacağım uzun vadeli değil. okullar açılınca da sadece hafta sonları alacağım lise temelini sağlam yapmam lazım.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
o zaman çok ta sıkıntı yok bence. zaten 4 yıl sonra sistem değişeceğim

zaten 2-3 hafta boyunca her gün 12 saat yapacağım uzun vadeli değil. okullar açılınca da sadece hafta sonları alacağım lise temelini sağlam yapmam lazım.
voltaj düşürüp vrm fulleyip %50 fan hızıyla yaparsanız 12 saat için 1.5 dolar civarı alırsınız günlüğüne 3 dolar veriyor şuan dediğim işlemlerle 46 47 mh elde edersiniz tavsiyem eth kazmamanız uzun vadede işlem düşünüyorsanız etc veya ravencoin kazıp adet avantajıyla yükseldiğinde satarsanız ciddi kaarlar eldebilirsiniz

voltaj düşürüp vrm fulleyip %50 fan hızıyla yaparsanız 12 saat için 1.5 dolar civarı alırsınız günlüğüne 3 dolar veriyor şuan dediğim işlemlerle 46 47 mh elde edersiniz tavsiyem eth kazmamanız uzun vadede işlem düşünüyorsanız etc veya ravencoin kazıp adet avantajıyla yükseldiğinde satarsanız ciddi kaarlar eldebilirsiniz
https://whattomine.com hangi kart ile ne kazarsınız bakabilirsiniz

https://whattomine.com hangi kart ile ne kazarsınız bakabilirsiniz
1627719421072.png

Top Bottom