Rtx 3060 için kasa psu lu?

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar bu konu hakkında çok başlık var evet ama ben hiçbirinde tam Cevap bulamadım.
Rtx 3060, r 5 5600x, asus tuf b450 plus gaming sisteme kaç w luk bir kasa lazım pslu lu kasa önerirseniz sevinirim bütçemi ona göre şekillendireceğim.

Arkadaşlar bu konu hakkında çok başlık var evet ama ben hiçbirinde tam Cevap bulamadım.
Rtx 3060, r 5 5600x, asus tuf b450 plus gaming sisteme kaç w luk bir kasa lazım pslu lu kasa önerirseniz sevinirim bütçemi ona göre şekillendireceğim.

Bütçe?

spec delta RGB var bende 650w lı. Yine sistem 3060 yeterince hava akışı sağlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi bilmiyordum pardon

kasa+psu 700 tl mi bütçeniz?
o sisteme yazık olur

Kasa ile ilgili çok bie bilgim yok nasıl bie kasa olmalı neye dikkat etmeliyim bilmiyorum ona göre bir kasa önerip açıklarsanız sevinirim.
Kartınız atx olduğu için atx bir kasa gerekli ve psu olarak 550-650w arası işinizi görecektir. İkisi için daha makul bir bütçeniz olursa öneride bulunabilirim.

Kartınız atx olduğu için atx bir kasa gerekli ve psu olarak 550-650w arası işinizi görecektir. İkisi için daha makul bir bütçeniz olursa öneride bulunabilirim.
Siz önerin ben bütçeyi ona göre şekillendireceğim ama çok ta uçuk olmasın teşekkürler ilginiz için bu arads

Bence 550 az gelir en az 650 lazım

Geri