Bütçeden dolayı dedim 25k toplamhocam böyle bir soruyu görmemiş sayıyorum ezelin kör babannesi bile vatana koşa koşa gitardi 4060 için...
Hocam bütçe yazmamışsın görmedim konuya sadece iki ekran kartını yazıp bırakmışsın... o zaman 4060 bütçeni epey bir yukarı çeker 3060 alman daha iyi olacaktır şuanın haliyle güzel denilebilecek bir kart 1660 bile ultra ayarı bir çok oyunda destekliyor rtx ile bile rahat oyun keyfi sunarBütçeden dolayı dedim 25k toplam
Hocam şöyle bi 4060 buldum bi bakma şansın var mıHocam bütçe yazmamışsın görmedim konuya sadece iki ekran kartını yazıp bırakmışsın... o zaman 4060 bütçeni epey bir yukarı çeker 3060 alman daha iyi olacaktır şuanın haliyle güzel denilebilecek bir kart 1660 bile ultra ayarı bir çok oyunda destekliyor rtx ile bile rahat oyun keyfi sunar
Eyv hacı sağolasınHocam çok mantıksız gözüktü 8gb 4060 onun yerine gider biraz daha fiyat koyup babalar gibi 12 gb 3060 ımı alırım ne kartım alev aldı mı zorlanıyor mu ne yapmalıyım derdi çekmeden oyun oynarım
https://www.akakce.com/ekran-karti/...oc-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1060438543.html
(attığım link sadece bir örnek daha farklı kartlara bakabilirsin veya cuma indirimlerini takip edebilirsin çok işine yarar)
4060Hocam İşlemci olarak Ryzen 5 5600 için hangisi daha iyi gider?