Neler Yeni

RTX 3060 Mining Değerleri Normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
Selamlar, RTX 3060 la mining yapıyorum T-REX, ethermine kullanıyorum. Kendi çapımda ayarlamalar yaptım fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Aldığım değerler normal mi? Yanlış bir şeyler var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

eth1.jpg

eth2.jpg

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hangi ayarlarda kullanıyorsunuz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör işini nasıl hallettiniz acaba ?
benim memory clock +1300 de power limitte 67 de 30 fan hızında 53 derece kart gayet iyi yani

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Monitör kapalı olsun. Prize takma. Ama monitörden kasaya Hdmi veya Dp takıp denedin mi ? Böylece hem elektrik artmaz hemde hız normale çıkar ?
50 değişik farkör denedim monitör açık olmazsa kart 20mh/s de çakılıyor gün içinde boşuna elektrik yakıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
50 değişik farkör denedim monitör açık olmazsa kart 20mh/s de çakılıyor gün içinde boşuna elektrik yakıyor
Evet bende araştırdım. Çünkü Nvidia mining yapıyormu yapılmıyormu buradan fiziksel olarak algılıyormuş. Ne kadar saçma ama yapacak bir şey yok. Yeni yeni yöntemler deneyerek Ev kullanıcılarının mining yapmasını engelleyecekler.

Bu arada hangi 3060 kartınız ? Gigabyte mı ?

Ben şu kartlı bir sistem almayı düşünüyorum ama 470.05 driver bu kartta işe yaramıyor gibi 1-2 makale okudum.
Kart :

GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı​

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
Evet bende araştırdım. Çünkü Nvidia mining yapıyormu yapılmıyormu buradan fiziksel olarak algılıyormuş. Ne kadar saçma ama yapacak bir şey yok. Yeni yeni yöntemler deneyerek Ev kullanıcılarının mining yapmasını engelleyecekler.

Ben şu kartlı bir sistem almayı düşünüyorum ama 470.05 driver bu kartta işe yaramıyor gibi 1-2 makale okudum.
Kart :

Ben Gigabyte Vision OC kullanıyorum hocam 2. kart olarak Gamin OC düşünüyordum sıkıntılı mıymış?

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu

Kart :

bende ınno3d ichıll var driverda problem yaşarsan atarım mining engeli kırık driver

Top Bottom