RTX 3060 Mining Değerleri Normal mi?

Reaksiyon skoru
102
Selamlar, RTX 3060 la mining yapıyorum T-REX, ethermine kullanıyorum. Kendi çapımda ayarlamalar yaptım fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Aldığım değerler normal mi? Yanlış bir şeyler var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

eth1.jpg

eth2.jpg

hangi ayarlarda kullanıyorsunuz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör işini nasıl hallettiniz acaba ?
benim memory clock +1300 de power limitte 67 de 30 fan hızında 53 derece kart gayet iyi yani

50 değişik farkör denedim monitör açık olmazsa kart 20mh/s de çakılıyor gün içinde boşuna elektrik yakıyor
Evet bende araştırdım. Çünkü Nvidia mining yapıyormu yapılmıyormu buradan fiziksel olarak algılıyormuş. Ne kadar saçma ama yapacak bir şey yok. Yeni yeni yöntemler deneyerek Ev kullanıcılarının mining yapmasını engelleyecekler.

Bu arada hangi 3060 kartınız ? Gigabyte mı ?

Ben şu kartlı bir sistem almayı düşünüyorum ama 470.05 driver bu kartta işe yaramıyor gibi 1-2 makale okudum.
Kart :

GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı​

Evet bende araştırdım. Çünkü Nvidia mining yapıyormu yapılmıyormu buradan fiziksel olarak algılıyormuş. Ne kadar saçma ama yapacak bir şey yok. Yeni yeni yöntemler deneyerek Ev kullanıcılarının mining yapmasını engelleyecekler.

Ben şu kartlı bir sistem almayı düşünüyorum ama 470.05 driver bu kartta işe yaramıyor gibi 1-2 makale okudum.
Kart :

Ben Gigabyte Vision OC kullanıyorum hocam 2. kart olarak Gamin OC düşünüyordum sıkıntılı mıymış?

Kart :

bende ınno3d ichıll var driverda problem yaşarsan atarım mining engeli kırık driver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,658
Üyeler
188,634
Son üye
cucci
Geri