Rtx 3060 stok bilgisi

iwidjwbhdu

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
61
25 şubatta stoklara gelicek bu kart peki vatan ın mağzasına gelir mi yani elden almaya gitsem bulabilirmiyim veya gamegaraj a da gelicek palit ve inno3d falan gördüm asus msi gibi olanlar ne zaman gelir sizce palit inno3d de alınır mı

vatana 2 k daha pahalı gelir

Vatana pahalı gelir ayrıca asus msi markası 3060 ti çıktığında biraz daha geç çıktı o yüzden fiyatı ilk çıktığından daha fazlaydı. Paliti rahatlıkla alabilirsin tabii ki fiyatınıda göz önünde bulundurarak.

Vatana pahalı gelir ayrıca asus msi markası 3060 ti çıktığında biraz daha geç çıktı o yüzden fiyatı ilk çıktığından daha fazlaydı. Paliti rahatlıkla alabilirsin tabii ki fiyatınıda göz önünde bulundurarak.
Asus msi ı falan mı beklesem sence + kaç tl koyarlar bu markalar

Asus msi ı falan mı beklesem sence + kaç TL koyarlar bu markalar
Sana şöyle anlatayim 3070 alacaktım ben çıkış fiyatından dolayı vazgeçmiştim en ucuzu palitti ve 7k idi 500 dolarlık şey 7k onu da geçtim palit bu diye almadım gaming x trio düşünüyordum o da 8.2 8.5 arası gidiyordu 3070 den vazgeçip 3060ti alayim dedim ondada madem 3070 almicam bari bunda iyi bi marka olsun diye düşündüm tabi ne kadar iyi olabilir ki orası ayrı. msi gamin x trio 3060 ti bı beklemeye başladım 6.3k felan dı vatanda. Adana da yaşadığım ve elden almak istediğim için vatana hergün girip kontrol ediyordum adanaya gelene kadar şuanda fiyatı 9k oldu bunları göz önünde bulundurarak kararını vermeni tavsiye ederim.

Geri