1 elo for 1 lvl
80+
miningciler ellerindeki kartlari satmak icin yalan soyluyorlar
Bana zoruna gitmiş galiba diyorsun, senin zoruna gitmiş gibi duruyor.Bırakmasının zararı olduğunu nereden biliyorsun, bıraktın mı 11 ay? Ben bıraktım bi zararını görmedim.
Uzun süre çalışması ömründen yiyor demek zarar demek oluyor zaten. Ayrıca benim zoruma niye gitsin ben kart satışı yapmıyorum ya da benim ürünümü almıyor, herhangi bir kazancım da yok çıkarım da sadece alınabilir bir şey olduğunu ifade etmeye çalışıyorum zaten sana da başta mantıklı bir soru sordum direk laf atmadım.Bana zoruna gitmiş galiba diyorsun, senin zoruna gitmiş gibi duruyor.yav ben zararı mı olur dedim? "Ben olsam almazdım,çünkü şöyle şöyle düşünüyorum diyip fikrimi paylaştım. Sonra sen geldin yok forumu yanlış bilgiyle kirletme vs vs. Dedin.
Kardeş etmediğim lafı isnat edip durma bana bak anlamıyor musun,Uzun süre çalışması ömründen yiyor demek zarar demek oluyor zaten. Ayrıca benim zoruma niye gitsin ben kart satışı yapmıyorum ya da benim ürünümü almıyor, herhangi bir kazancım da yok çıkarım da sadece alınabilir bir şey olduğunu ifade etmeye çalışıyorum zaten sana da başta mantıklı bir soru sordum direk laf atmadım.
PCB üzerinde mekanik aksanlar olmasa da kapasitor, bobin, MOSFET gibi parçalar, çalışma sıcaklığı ve süresine göre ömürlerini tüketiyorlar. Hatta yüksek sıcaklıklarda çalışan kartların lehimleri de zarar gördüğü için bazı sorunlara yol açabiliyor. Yorulan her kartta gözlenen ve olması beklenen şeyler bunlar. Mining gibi kartı yoran her aktivite için geçerli olduğundan alanların 1-1.5 yıllık mining yapmış kartları tercih etmemesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Render-İnternet kafe kartları için de görüşüm bu yönde.Bırakmasının zararı olduğunu nereden biliyorsun, bıraktın mı 11 ay? Ben bıraktım bi zararını görmedim.
Ne diyorlarminingciler ellerindeki kartlari satmak icin yalan soyluyorlar
Mining kesinlikle yapılmadı, oyun amaçlı kullanıldıNe diyorlar
Ilanda belirtenlerden bahsetmistim benMining kesinlikle yapılmadı, oyun amaçlı kullanıldı
Dalgasına yazdım yaIlanda belirtenlerden bahsetmistim ben
Konu sahibide o sekil acmis