Neler Yeni

Rtx 3060 Tİ 6.5K mining kart alınmalı mıdır ?

miningciler ellerindeki kartlari satmak icin yalan soyluyorlar

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Bırakmasının zararı olduğunu nereden biliyorsun, bıraktın mı 11 ay? Ben bıraktım bi zararını görmedim.
Bana zoruna gitmiş galiba diyorsun, senin zoruna gitmiş gibi duruyor. :D yav ben zararı mı olur dedim? "Ben olsam almazdım,çünkü şöyle şöyle düşünüyorum diyip fikrimi paylaştım. Sonra sen geldin yok forumu yanlış bilgiyle kirletme vs vs. Dedin.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,394
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bana zoruna gitmiş galiba diyorsun, senin zoruna gitmiş gibi duruyor. :D yav ben zararı mı olur dedim? "Ben olsam almazdım,çünkü şöyle şöyle düşünüyorum diyip fikrimi paylaştım. Sonra sen geldin yok forumu yanlış bilgiyle kirletme vs vs. Dedin.
Uzun süre çalışması ömründen yiyor demek zarar demek oluyor zaten. Ayrıca benim zoruma niye gitsin ben kart satışı yapmıyorum ya da benim ürünümü almıyor, herhangi bir kazancım da yok çıkarım da sadece alınabilir bir şey olduğunu ifade etmeye çalışıyorum zaten sana da başta mantıklı bir soru sordum direk laf atmadım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
Hacı
Test yaptıktan sonra herhangi bir sorunu yoksa alınır.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Uzun süre çalışması ömründen yiyor demek zarar demek oluyor zaten. Ayrıca benim zoruma niye gitsin ben kart satışı yapmıyorum ya da benim ürünümü almıyor, herhangi bir kazancım da yok çıkarım da sadece alınabilir bir şey olduğunu ifade etmeye çalışıyorum zaten sana da başta mantıklı bir soru sordum direk laf atmadım.
Kardeş etmediğim lafı isnat edip durma bana bak anlamıyor musun,

BEN OLSAM ALMAZDIM ÇÜNKÜ MANTIKEN DAHA FAZLA ÇALIŞMIŞ KART YERİNE, DAHA AZ ÇALIŞMIŞ OLAN KARTI TERCİH EDERDİM.

Bu bir fikir cümlesi. Bunun hiçbiyerinde mining çıkması kart zarar görmüştür yazmıyor. Bundan sonra birine fikir beyan etmeden önce sana özelden yazayım istersen müsade buyurursan mesajımı göndereyim

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Bırakmasının zararı olduğunu nereden biliyorsun, bıraktın mı 11 ay? Ben bıraktım bi zararını görmedim.
PCB üzerinde mekanik aksanlar olmasa da kapasitor, bobin, MOSFET gibi parçalar, çalışma sıcaklığı ve süresine göre ömürlerini tüketiyorlar. Hatta yüksek sıcaklıklarda çalışan kartların lehimleri de zarar gördüğü için bazı sorunlara yol açabiliyor. Yorulan her kartta gözlenen ve olması beklenen şeyler bunlar. Mining gibi kartı yoran her aktivite için geçerli olduğundan alanların 1-1.5 yıllık mining yapmış kartları tercih etmemesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Render-İnternet kafe kartları için de görüşüm bu yönde.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
reis 1660 ti lar bile 2500 satan var alınır mı? yıllarca miningde kullanılmış her sordumuza direk cevap mining yapıldımı diyince 10 dk sonra cevap bunlardan alıyım deme kart

Letho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Harun Sıvacı
İlgilendiği Kategoriler
Donanımlar, Sıcak Fırsatlar
Instagram
harunsivaci
Steam
harunsivaci
Discord
Letho#7004
5-6 ay mining yapılmış garantili faturalı kartlar bence alınabilir bariz fiyat farkı var ise ama bios atılmış kartlar biraz sıkıntı oluyor en çok ona dikkat etmelisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,940
Üyeler
168,542
Son üye
Bes1ktaslı
Top Bottom