Rtx 3060 ti için uyumlu bir intel işlemci ve bir ana kart, çok pahalı da olmasın çok ucuz da. Yani bana iyi performans versin
sence intel in amd ye karşı bir avantajı var mı, yani hangisi daha iyi. Benim aklımdan intel geçiyor sanki daha avantajı varmış gibi.Mükemmel 2 seçimle karşındayım.MSI B550-A PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B550-A PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
anakart Bluetooth ve WiFi özellikli olursa iyi olurRtx 3060 ti için uyumlu bir intel işlemci ve bir ana kart, çok pahalı da olmasın çok ucuz da. Yani bana iyi performans versin
amdnin avantajı undervolt overclock yapabilmen yüksek l3 avantajı dezavantajı inteldeki rakibine göre 2 derece sıcak çalışıyorsence intel in amd ye karşı bir avantajı var mı, yani hangisi daha iyi. Benim aklımdan intel geçiyor sanki daha avantajı varmış gibi.
knk bide ddr5 neamdnin avantajı undervolt overclock yapabilmen yüksek l3 avantajı dezavantajı inteldeki rakibine göre 2 derece sıcak çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ddr5 olsun bece b650mk asus prime 5000tl-7500f 6000tl xpg cl30 6000mhz ram 2500tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle ya da https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550m-pro-vdh-amd-b550-soket-am4-ddr4-4400-o-c-m-2-anakart.html
AMD Ryzen™ 7 5700X3D 3.0GHz (Turbo 4.1GHz) 8 Core 16 Threads 96MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com