Rtx 3060 vs rtx 3060 ti

Kaan C

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
Merhaba ekran kartının tam performansını anlayabilmek için oyunları ultrada oynamamız gerektiğini söylediler eğer lowda oynarsak yük işlemciye bineceği için çok fazla fps farkı olmayacakmış bu yüzden ben 3060 ti yerine 3060 almayı düşünüyorum sizce doğru yapıyor muyum?

hangi çözünürlükte oynayacaksınız ?
aralarında belli başlı performans farkı var
bu kartı alıp lowda oynama gibi bir planınız yoktur herhalde ?

Merhaba ekran kartının tam performansını anlayabilmek için oyunları ultrada oynamamız gerektiğini söylediler eğer lowda oynarsak yük işlemciye bineceği için çok fazla fps farkı olmayacakmış bu yüzden ben 3060 ti yerine 3060 almayı düşünüyorum sizce doğru yapıyor muyum?

Dediğinizden anladığım kadarıyla oyunları low ayarlarda oynayacaksınız, yanlışsam düzeltin çünkü başka mantıklı bir sebep bulamadım. Rtx3000 serisi bir kart alıp oyunları low ayarlarda oynamak bana kartlara ayıp etmek gibi geliyor. Yine sizin bileceğiniz iş.

Bence yanlış yapıyorsunuz. Hani o kadar RTX 3060 alıyorsunuz. Az buz bir kart değil. Sonuçta o kartı alıyorsan her oyunu ultrada oynayacaksın demek. Bence eğer bütçeniz de yetiyorsa 3060Tİ daha mantıklı gibi.
(Kendi görüşümü kattım. Bilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen :) )

3060 ti çok daha güçlüdür.

Eğer 3000 Serisi bir kart alıp oyunları en düşük ayarlarda oynayacaksan, 1650S al bence. Sorduğun soru mantıksız gibi geldi bana.

Eğer 3000 Serisi bir kart alıp oyunları en düşük ayarlarda oynayacaksan, 1650S al bence. Sorduğun soru mantıksız gibi geldi bana.
En düşük ayarlarda oynamayacağım fortnite yüksekte csgo ve valorant düşükte oynayacağım ama fortnite 1080p csgo ve valorant 2k da oynayacağım

En düşük ayarlarda oynamayacağım fortnite yüksekte csgo ve valorant düşükte oynayacağım ama fortnite 1080p csgo ve valorant 2k da oynayacağım
Düşükte oynama
Kartın sülalesine sovmis kadar olursun

Sadece oynayacağınız oyunlar bunlar ve alacağınız ekran kartı o ise bile üzücü :D Tabii ben buna karışamam. Siz isteyerek alıyorsunuz ama bütçeniz el veriyorsa 3060Tİ almak daha mantıklıdır. Sizin sorduğunuz soru biraz saçma gibi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,984
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri