rtx 3070 beklenmeli mi ?

işlemci olarak 3700x olarak düşünüyorum ki ekran kartları arasında fiyat bandında fark az olursa neden performans kaybı yaşayım uzun ömürlü olsun istiyorum 6 yıldır PC toplama tarzı işlerle alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum bunun içinde ugraşıyorum ve sonunda bu kadar yakınlaştım bilgisayarla alakalı bir bölüm okuduğumdan istiyorum bu kadar yüksek bir sistem olmuşken en iyilerinden olsun
sen de haklısın kanka ama işte ne zaman çıkar çıkarsa TR fiyatı ne olur dolar artar mı euro artar mı gibi bir ton düşünce birikiyor insanın kafasına ki 2070 super de gayet iyi bir ekran kartı ama sen bilirsin tabi bütçen hangisine yeterse onu alırsın beklemek istersen beklersin :')

bence rtx 2000 serisi ekran kartları gayet yeterli yani oyun için olsun photoshop olsun bence gayet yeterlidir ki 3000 serisi çok pahalı olacaktır ama yinede sizin fikriniz saygı duyarım :)

ya aralarında fark az olursa 2070 super ile 3070 arlarında 500 TL bandını geçmiycek şekilde bir fiyat farkı çıkarsa ben direk 3070 alır geçerim ki işlemci babında 3700x gibi bir canavar var aklımda
reis 3070i 3600 %12 darboğaz ile besliyebilir darboğaz sorunun olacağını sanmıyorum doya doya kullanırsın baktın darboğaz yapıyor 1 2 yıl sonra biriktirirsin paranı yükseltirsin bu kadar kasmaya gerek yok 3070 fiyatı da 2070e yakın olacak türkiye içinde 3070 çıktığı için de 0 fiyatları değil ama 2. el fiyatları 2070s lerin aşırı derecede düşecek diye tahmin ediyorum biraz geç bir cevap oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir

Geri