Çözüldü✓ RTX 3070 den 9060xt 16gb geçilirmi ?

yerinizde olsam 3080 ti alırdım 16 17k bütçe varsa güzel modeli bulunabilir aorus masterda lcd ekran var mesela
piyasada düzgün 3080ti kalmadı Vram sıcaklıkları 90nın altında nerdeyse hiç kart yok En büyük sorun ise eşim sıfır kart istiyor yada sıfıra yakın.

Arkadaşlar boş beleş bilgi atmışlar, 9060xt neden alınmaz bana açıklama yapar mısınız? 5060 ti ile arasında ne fark var acaba 3-4fps harici?

4k kartı olmasına gerek yok ki dlss ile 4k da rahat oynar
oynayamaz 4k dan bahsediyoruz 2k değil dlss ile oynayacaksa bile ultra performans / performans modu anca kurtarır oda görüntüyü mahveder.
Hanımın bilgisayarında asus rog strix 3070 ekran kartı var ilk sahibiyiz İlk çıktığında almıştım 2k monitörü var genelde diablo 4 tarzı oyunlar oynuyor. Şimdi 4k monitör aldık 3070 yetmiyor üstüne biraz daha ekliyip 16gb 9060xt almayı düşünüyorum sizce performans olarak farkedermi ? yoksa 2.el 7800xt felanmı alsak ?
Genelde strateji anno gibi oyunlar şehir kurma vede diablo4 gibi oyunlar oynuyor.
Bütçe Elimizdeki kartı satıp üstüne max 6-7k koyulabilir. ne önerirsiniz.
hocam 9060xt nin 4k da tatmin edeceğini düşünmüyorum en azından 9070 gibi bir kart lazım (xt olmayan) s 2. bir seçenek olarak rx6900 xt var fakat AMD 6000 serisi kartlarını umursamıyor artık hani sorun yaşama riskiniz var o yüzden 7000 serisi bir şey bakarsanız daha hoş olur ve son çare 7800xt var sanırım güzel kart iyi kart ama 4k da yeterlimi şüpheli.

düzenleme : 4070 süper GÜNCEL olarak rx 7800xt den mantıklı olabilir hem rt performansı daha iyi hem de dlss fsr3 ten kat kat daha iyi çalışıyor yani %5-10 saf güçten kısarak dlss4 ten faydalanmak daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hanıma amd driverı cartı curtu ilemi ugraştırıcan allah rızası için git direkt 2.elden temiz 3080ti yada 4070 kovala geç
bak gene başladık ne zamandır forumdasın hadi eskiden yeni gelenlere derdik yav neyin driverı ? ula yok driver sorunu falan insanları yanlış bilgilendirmeyin içlerine kurt düşürmeyin da.

oynayamaz 4k dan bahsediyoruz 2k değil dlss ile oynayacaksa bile ultra performans / performans modu anca kurtarır oda görüntüyü mahveder.

hocam 9060xt nin 4k da tatmin edeceğini düşünmüyorum en azından 9070 gibi bir kart lazım (xt olmayan) s 2. bir seçenek olarak rx6900 xt var fakat AMD 6000 serisi kartlarını umursamıyor artık hani sorun yaşama riskiniz var o yüzden 7000 serisi bir şey bakarsanız daha hoş olur ve son çare 7800xt var sanırım güzel kart iyi kart ama 4k da yeterlimi şüpheli.

düzenleme : 4070 süper GÜNCEL olarak rx 7800xt den mantıklı olabilir hem rt performansı daha iyi hem de dlss fsr3 ten kat kat daha iyi çalışıyor yani %5-10 saf güçten kısarak dlss4 ten faydalanmak daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak gene başladık ne zamandır forumdasın hadi eskiden yeni gelenlere derdik yav neyin driverı ? ula yok driver sorunu falan insanları yanlış bilgilendirmeyin içlerine kurt düşürmeyin da.
kadın kullanıcak hacı yaşı büyük kim ugraşıcak amd ile nvdia şart

kadın kullanıcak hacı yaşı büyük kim ugraşıcak amd ile nvdia şart
yav uğraşmalık bir şey yok ki stabil şu an hatta nvidia driverlerinden daha stabil desek yalan olmaz.

yav uğraşmalık bir şey yok ki stabil şu an hatta nvidia driverlerinden daha stabil desek yalan olmaz.
bazı insanlar eski kullandıgı nın aynısını ister ister amd alsın ister nvdia ama yıllarca 3070 ve nvdia kullandıgı için driver vs aşinadır o olayı bozmamak için nvdia alması daha saglıklı olur yoksa amd de tercih edebilir

bazı insanlar eski kullandıgı nın aynısını ister ister amd alsın ister nvdia ama yıllarca 3070 ve nvdia kullandıgı için driver vs aşinadır o olayı bozmamak için nvdia alması daha saglıklı olur yoksa amd de tercih edebilir
heh öyle diyorsan evet bende katılıyorum zaten 4070 süper önerdim.

Geri